Kayanın Ustunde üc Tane Merdiven Ve Kare Oyma Tası | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kayanın Ustunde üc Tane Merdiven Ve Kare Oyma Tası

ASİAVCI

Kullanıcı
Cevap: Kayanın Ustunde üc Tane Merdiven Ve Kare Oyma Tası

malı gitmiş mezarı kalmış cevap verinceye kadar bende söylemiyeceğim

defineavı

Kullanıcı

malı gitmiş mezarı kalmış cevap verinceye kadar bende söylemiyeceğim

Aslında malın gideceği bir nokta yok yani hiç elenmemiş buna cok dikkat ettim ki ve o kare 70e 70 büyüklüğünde cocuk mezarı olmayacak kadar küçük olsa olsa mujdesidir ama işlev gormuş bir tarafı yok.

aga.0074

Kullanıcı

bıranın yendiğini nerden anladınız ben buna anlam veremedim..orayı sizmi gördünüz canlı bir şekilde yoksa konu sahibi mi..adam sizlere açılmamış el değmemiş diyor ve yorumlarınızda ısrsrla yok açılmış biz o ana işareti yeri görmeden yazmam diyorsunuz..madem adam yorum istiyor yorum yapın degerli dostlarım açılsada açılmasada..oda onun sorunu..kusur oldu ise affola

mina

Yasaklı
Yasaklı

bıranın yendiğini nerden anladınız ben buna anlam veremedim..orayı sizmi gördünüz canlı bir şekilde yoksa konu sahibi mi..adam sizlere açılmamış el değmemiş diyor ve yorumlarınızda ısrsrla yok açılmış biz o ana işareti yeri görmeden yazmam diyorsunuz..madem adam yorum istiyor yorum yapın degerli dostlarım açılsada açılmasada..oda onun sorunu..kusur oldu ise affola
işte bak aramızdakı fark burda aga sen o kare olan yerın ana işaret oldugunu sölüyorsun ama ben orasının kapalı yer oldugunu ve sonradan açıldıgını sölüyorum yanı malı uçmuş nereden anladın dersen orası bana kalsın senin bakış açın farklı benımkısı farkli senın gördügün herkesin gördugü işaretler ama benım gördügüm işaretler o ana işaretlerden ziyade daha gizli olan işaretlerdir ve bu gizli işaretleri burada açıklama gibi bir lüksüm yok herkese iyi forumlar

aga.0074

Kullanıcı

çok değerli mina arkadaşım güzel insan..ben kendimi sizin gibi böbürlendirmiyorum..bakmayın künyemde define işaretleri uzmanı yazıldığına.bir halttan anlamadıgımı ben bu forumda her defasında dile getiririm...ve ben bu konu hakkında yorum yapmadım ve o kare olan yerın ana işaret
oldugunu sölü yorsun ben böyle bir yorumda yapmadım.. yaptığım yorumu lütfen daha dikkatli okuyun..tekrar kusur oldu ise affola dostlar..

mina

Yasaklı
Yasaklı

çok değerli mina arkadaşım güzel insan..ben kendimi sizin gibi böbürlendirmiyorum..bakmayın künyemde define işaretleri uzmanı yazıldığına.bir halttan anlamadıgımı ben bu forumda her defasında dile getiririm...ve ben bu konu hakkında yorum yapmadım ve o kare olan yerın ana işaret
oldugunu sölü yorsun ben böyle bir yorumda yapmadım.. yaptığım yorumu lütfen daha dikkatli okuyun..tekrar kusur oldu ise affola dostlar..
önceki yazmış oldugun yazıdan çıkan anlam bu aga senın kendı yorumun yok zaten fakat yazdıgın yazıda o kare teknenin ana işaret oldugunu ifade ediyon böbürlenmeye gelince aradaki farkı açıklamamı sen böbürlenme olarak algılıyorsan degişik bir algılamadır bu sonucu kişileri yanlış anlamaya sürükler böbürlenmıiş olsan konulara zaten yazmam
fakat sitenizn üstünde yazan uyarı sizler için gecerli degil sanırım üyeler için geçerli ki benim yapmış oldugum yorumu eleştirebiliyor ve yorumam yorum yapabiliyorsunuz çok ayıp bir durum aga

aga.0074

Kullanıcı

bakın çok degerli mina arkadaşım ben bu konu hakkında hiç bir yorum yapmadım işaret için..ben ana kaya lafı etmedim dostlarımın yorumlarını yazdım umarım anlatabilmişimdir..sizi kırdıysam özürdilerim..ama ben lafımı esirgemeyen ama lafımı saygısızlık yapmadan açık bir şekilde dile getiren bir insanım..burda az çok herked beni tanır..ve benim syıp ettiğim bir durumda yok çunku saygımı aşacak bu sitede tek bir insan gösteremez kimse..eger bir insanı saygı biçimini aşmadan eleştiriyorsam bu benim doğal hakkımdır.bu eleştirilecek yeri gelir site sahibi olur yeri gelir admin olur..ki bu saydıklarımıda yeri gelmiş eleştirmişimdşr.ama asla saygımı aşacak tek bir cümle yazmam yazmadım...saygılar ağadan minaya

mina

Yasaklı
Yasaklı

bakın çok degerli mina arkadaşım ben bu konu hakkında hiç bir yorum yapmadım işaret için..ben ana kaya lafı etmedim dostlarımın yorumlarını yazdım umarım anlatabilmişimdir..sizi kırdıysam özürdilerim..ama ben lafımı esirgemeyen ama lafımı saygısızlık yapmadan açık bir şekilde dile getiren bir insanım..burda az çok herked beni tanır..ve benim syıp ettiğim bir durumda yok çunku saygımı aşacak bu sitede tek bir insan gösteremez kimse..eger bir insanı saygı biçimini aşmadan eleştiriyorsam bu benim doğal hakkımdır.bu eleştirilecek yeri gelir site sahibi olur yeri gelir admin olur..ki bu saydıklarımıda yeri gelmiş eleştirmişimdşr.ama asla saygımı aşacak tek bir cümle yazmam yazmadım...saygılar ağadan minaya
şimdi bak aga kimi eleştiriyorsan eleştir ama beni eleştirme seni herkes tanıyor olabilir ama ben seni tanımam etmem öle banada lafını acık şekilde ifadede etme bak bende çok dobracıyımdır ama arkadaşlarıma göre seni tanımam etmem tanımayada gereksinim yok sen başka sularda dolaş benim sularıma girme aga

Son düzenleme:

aga.0074

Kullanıcı

tamam arkadaşım ama birtek laf etmiyorum çünkü burada çok değerli dostlarıma karşı saygısızlık yapmamak için şimdilik susuyorum sana...

Üst Alt