Şşşşt... ağaya ilişmeyin...
Benden söylemesi..
Son pişmanlık fayda vermez...
Yaw.. adam ağa ağaa...
Benden söylemesi..
Son pişmanlık fayda vermez...
Yaw.. adam ağa ağaa...
Akşam bi arayım ikizceli abimiSelamun Aleykum;
Şahsen İkizceli ustamın sağlığı sıhhati hususunda merak içindeyim,görüşen varsa öğrenmek isterim,diğer ustalardanda uzun zamandır haber yok ASİAVCI,KARANAR
S.A.
Herkese merhaba
Merhaba la mekan 001 ustam.
Öncelikle belirteyim ki; sitemizin her bir üyesi ayrı ayrı değerli ve kıymetlidir. Ancak fıtratımız gereği bazı insanlar, bazı konularda daha ön plana çıkmaktadır. İkizceli ustamız da bunlardan sadece birisidir. Bilgi ve tecrübelerini karşılıksız bizlerle paylaşması ve elinden geldiğince her soruya cevap vermesi en önemlisi de gönlünün güzelliğini kaleme yansıtmasıyla, bizlerin gönüllerinde ayrı bir yer edinmiştir. Bu sözler sakın ha sakın yanlış anlaşılmasın. Her ustam veya her üyem benim için çok değerli ve kıymetlidir. Ancak bilgi ve tecrübe konusunda farklılıkları vardır. Bir soru sorulduğunda veya yardım talep edildiğinde, bilgi ve tecrübelerini esirgemeden yardımcı olmaya çalıştıklarına bizzat şahidimdir. Eğer suskun kalıyor ise; bilgi ve tecrübelerinin yeterli olmaması, yanlış yönlendirme yapmaması içindir. Bunu aklımızın bir köşesinde tutalım.
Şimdi. Diyorsunuz ki; "resmen çubuk olayında aç susuz kalmışım"
Bu sözleriniz; sitemizi yeterince inceleyemediğinizi gösteriyor. Bunda da yeni üye olmanızın etkisi olduğunu düşünüyorum. Sitemiz de birbirinden değerli ustalarımızın çubuk konusunda yazılmış çok değerli yazıları vardır. Yeni başlayanlar veya orta düzeydeki insanların aç ve susuzluğunuzu gidereceği inancındayım.
Konu hakkında bilgi ve tecrübenizi bilmediğim için, basit bir açıklama yapmam gerekiyor. Çubuk konusunda her bir usta ayrı bir usul ve yöntem kullanır. Mesela ikizceli ustamızın usul ve yöntemleri, uygulamaları kısacası meziyeti, benim meziyetim ile tamamen zıttır. Bu farklılıklar neden kaynaklanıyor? Bu gibi soruların cevaplarını değerli ustalarımızın yazılarından takip edebilirsiniz. Belki de bizlerden çok daha fazla bilgi ve tecrübeniz vardır. Bilemem. Eğer öyle ise; diğer ustalarımız gibi bizim ile paylaşacağınızı umarım.
Kinayeli sözlerinize istinaden bu yazı kaleme alınmıştır. Hakkınızı helal ediniz.
Sağlıcakla kalın
ALLAH a emanet olun