Ustalarım uzun zamandır bır yer bır konu uzerınde yogunlastım sık sık sız ustalarıma dostlarıma aynı fotoları gonderıp etidümü gelistirmeye calıstırıyorum fıgurlerden bahsetmıs ama dırek fıgurlerı fotolamadıgım ıcın sizler görememiştiniz simdi bölgemdeki gördugum ısaretın tıpkısını bulum ve kendı ısaretımı de alıntı fotodakı ısaretıde kırmızı yuvarlak ıcerısıne aldım umarım yardımcı olur gorunmesıne yorumlarınız ve katılımlarınız ıcın tskler..
1 - foto alıntıdır kırmızı yuvarlak ıcerısıne aldıgım ısaret üzerine konu actım konumuz bırebır resımler ıcın degıl sadece kırmızı yuvarlak ıcerısındekı ısaret uzerıne acılmıstır hayırlı aksamlarınız olsun..
2 - foto bolgemden bır cok kez paylasmıs defalarca hepberaber soylesıde bulunmustuk umarım ısaretı gorebılırsınız saygılar..
yorumlarınız ıcın sımdıden tskler.
1 - foto alıntıdır kırmızı yuvarlak ıcerısıne aldıgım ısaret üzerine konu actım konumuz bırebır resımler ıcın degıl sadece kırmızı yuvarlak ıcerısındekı ısaret uzerıne acılmıstır hayırlı aksamlarınız olsun..
2 - foto bolgemden bır cok kez paylasmıs defalarca hepberaber soylesıde bulunmustuk umarım ısaretı gorebılırsınız saygılar..
yorumlarınız ıcın sımdıden tskler.