anladığım kadarıyla 1inci foto alıntı vede sizin işaretiniz bunun benzeri.
şimdi ustam keçi figürü görünce haman defineye bağlamamak gerek bir sembol olarakta kullanılmış
olabilir bunuda bilmeliyiz ama define işareti olması için yanında veya farklılık gösterdiği yerde
başka işaretlerde olmalı diye düşünüyorum mesela boynuzları yön verebilir keçi işaretinin
bizlere anlatmak istediği nedir kayalık bölge ne yapmalıyız bu işareti tamamlayan başka bir
işareti bulmalıyız bu genelde mezar işareti olmalıdır nacizane yorumum budur birde ustalar
değerlendirsin bakalım sonuç ne olacak hayırlısı allah tan.
Ustam burda Üçgen oyma ve yuvarlak oyma mevcut şelale arkasında daha farklı hayvan figürleride var tilki balık uçan kuş oturak yada koltuk taşı ben aslana benzetiyorum ama olmayabilir yere uzanmış arka Ayakları altına almıs on ayakları uzatmış köpek yatışı gibi Kanatları acık bir kuş Kartal olabilir ve kocaman bir inek yada Boğa yada Öküz hepsi aynı ama Ayrıntılı olsun diye yazıyorum sadece Kafası ve cok büyük 2 ye 2 metre gibi bıynuzlu ağız kıvrımları Bile net ustam ben böyle yazınca varda varmış diyorlar bu benim ilk tecrübem ilk saha çalışmam E harfi uçları aşağıda olacak sekilde orta çizgisi kısa yine yakınında çirkin bir kadın belden altı yok ustam heyecanlanıyorum böyle yazınca inşallah iki gün sonra sahada Olacağım net FotolarLa sizden yardım isteyeceğim yardımlarınızı esırgemedıgınız icin Sağolun bir Uğraş verip ustalık almak istiyorum ilk saha çalışmam hayırlısı ile iyi bir etüd ile Karşınıza geleceğim ama bu ortadaki örme yer beni tahrik ediyor diyorum kendi kendime bu kadar ortada olmaz diye ama elle örülmüş ortada ustam bütün işaretlerde aynı ana kayada örmenin oldugu kayada yani hayırlısı iyi temennilerinizle yolcu bu garip kardesiniz hava soğuk kar kıs ama ne elimdeki fotolar bu anlattıklarımı doğrulamakta ne de yorumlamamıza yeterli olmadığı icin bir gezi yapıcagım kış gunü bilgisayar basında sıkılan ustalarıma da iyi bir konu çıkarmayı hedefliyorum hadi bakalım hayırlısı