Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acı su ve iki pınar daha varmı?
bu işaretten yukarıda çatal tepe varmı?
keçinin üstünde sırtta neler var?
arazi ve işaret uyumu her zaman gözlemlenmesi gereken hususlardır. dere selalesıne yakın kama ucuyla çizilmiş bir işaretin hem mezarı hemde parayı ve orda durunca bire bir dereyi ve yerleri verdigini bire bir görmüş biri olarak konu adına teşekkür ederim.
usta güzel yorum yapmışsın keçi hakkında tebrik ederim bir keçide bende var hatta yarım keçi yerli kakada anakayada yerde birdal iki biryanda iki biryanda yaprak keçi ön ayakları havada dala doğru şahlanmış arka ayakları eksik yapılmamış dal dediğim zannedersem lale figürüymüş keçi ucunu yemiş dört yaprakla dalı kalmış üç senedir ne çorbasını yedim ne ızgarasını yapabildim he birde bunlar çizilerek yapılmış çerçeve içine almış yanında bir ters ve işareti düz ve işareti biriki harf daha var o bölgenin tamamen haritasi diye bilirim işin içinden çıkamadım yardimcı olursanız sevinirim fotorafta atacam