Kervan07 hakkında | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kervan07 hakkında

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Kervan abimin selamı var, gerçekten yoğun çalışıyor. Herkese selamı var. Dua bekler. Allah c.c rast getirsin inşallah.
Bozkurt ustam görünce içim sızladı, dualarımız ustamızla olsun. Hatta yakın olsa yükünü paylaşmak için yanına giderdim :)

MAVRAN

Vip Üye
bu arada kıymetli abim @MAVRAN ustam, sen nasılsın. senide ihmal ettik, halini hatrını sormadık. sen büyüksün hoş gör bizi.
Esteğfirullah kardeşim sorun değil hem büyüklük takvadadir bende birşey yok aramızda ki büyüklere selam olsun.
Asıl sen beni bağışla ben soramadım sizin hâlinizi işler güçler nasıl sağlık yerindedir inşellah. Kalın sağlıkla Allah'a emanet olun kardeşim.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Esteğfirullah kardeşim sorun değil hem büyüklük takvadadir bende birşey yok aramızda ki büyüklere selam olsun.
Asıl sen beni bağışla ben soramadım sizin hâlinizi işler güçler nasıl sağlık yerindedir inşellah. Kalın sağlıkla Allah'a emanet olun kardeşim.

estağfurullah abim, sağalasın eksik olma.
Allaha emanet olun inşAllah.

Kervan07

Vip Üye
selamün aleyküm sevgili meslektaşlarım ve çok kıymetli ustalarım,abilerim kardeşlerim dostlarım🤝🥰
nasılsınız iyimisiniz,haliniz vaktiniz yerindemi? rabbim cümlemize huzur ve afiyet nasib etsin inşallah.
yine bir kış sezonuna sağ salim girdik hamd olsun. koca bir yaz sezonu bir çırpıda bitti ve yeni sezon için gün saymaya başladık bile😄
epeydir aranızda yoktum maalesef eskisi kadar yazmaya ve okumaya zaman bulamıyorum. sağolsunlar az da olsa vefalı dostlarım var.
mavran,bozkurt,komana ustalar bu mekandan kazandığım en büyük hazinelerim. irtibatta olmasamda aliveli44,lacivert24,a21medli,kanas usta,ikizceli,ersan usta ve ismini hatırlayamadığım bir çok ustama bana kazandırmış oldukları emsalsiz bilgiler için müteşekkirim.
bu mekana çok şey borçluyum. hiç bir zaman bu mekana ve bana destek olan kıymetli ustalarıma sırtımı dönmedim ve dönmemde. ne kadar uzağa gitsem ve ne kadar bu mekandan uzak kalsamda,elime her çubuk aldığımda ve her işareti çözmeye çalıştığımda mekandaki ustalarımı yâd ederim. ALLAH cc hepinizden razı olsun.
MAVRAN ustam,selamımı mekana ilettiğin için sana çok teşekkür ederim. senin gibi bir abim olduğu için çok şanslıyım. ALLAH işlerini rast getirsin ve bereketini artırsın ailene afiyet huzur versin🤲

bornovalı

USTA
Super Moderatör
ve Aleyküm Selam
A21medli ustamızın dediği gibi;
sağlık, sıhhat yerinde olsun da gerisi kolay ustam.
ALLAH (c.c) işlerini rast getirsin. Kolay eylesin inşallah.
Sizin gibi değerli ustalarımızı tekrardan aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyduk. Daim olur inşallah.

Üst Alt