Aranızda yeniyim, henüz simgeleri keşfediyorum ama video yada fotoğraflardan alan tarama yapınca koyu gri bir mumyalama yapılan bir mesar gördüm orada. değerli eşya göremedim ama bu mumya hala orada muhtemelen onun odasında vardır.
Benim yalan söyleme mecburiyetim mi var. Ben de yok diyorum .sende olan bende olmak zorunda mıVideosu burada ustam,arkadaş merak etmiş sanırım..hangi resimler silindi demiş anlamadım. @Deli Fırat
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Konuyu bir kaç kez okudum neye kızdığınızı anlamadım, resimler silindi demişsiniz bu videoyu siz çektiniz de ayrıca fotolar vardı onlar mı silindi ? yoksa videoyu başkası çekti ama videodan resimler mi aldınız ?Benim yalan söyleme mecburiyetim mi var. Ben de yok diyorum .sende olan bende olmak zorunda mı
Aynen öyle videodan resim aldımKonuyu bir kaç kez okudum neye kızdığınızı anlamadım, resimler silindi demişsiniz bu videoyu siz çektiniz de ayrıca fotolar vardı onlar mı silindi ? yoksa videoyu başkası çekti ama videodan resimler mi aldınız ?
Baştan bu şekilde yazsaydınız daha anlaşılır olurdu.Aynen öyle videodan resim aldım
La gardaş ben öyle birşey yazmadım niye yalan söylüyorsun diyeyim Latife yoluyla başka foto varsa yükle bakalım dedim sen beni tanırsın yada ben öyle düşünmüşüm kalbini kıracak bir şey yazmadım öyle anlamışsan hakkını helal et gardaşBenim yalan söyleme mecburiyetim mi var. Ben de yok diyorum .sende olan bende olmak zorunda mı
Helal olsun sende hakkını helal etLa gardaş ben öyle birşey yazmadım niye yalan söylüyorsun diyeyim Latife yoluyla başka foto varsa yükle bakalım dedim sen beni tanırsın yada ben öyle düşünmüşüm kalbini kıracak bir şey yazmadım öyle anlamışsan hakkını helal et gardaş