Kayanin alt kısminda sivali olan sari yeri bir odun parcasiyla cizdim sari rengi aldi bir hafta sonra baktigimda tasin rengini aliyor bu kaya hakkinda bilgi verebilirmisiniz
O gozuken oyma bir insan girebilecek gibi yagmur girmiyor icinde oturdugunda sol tarafta herhangi birsey goremedim ucurum olan kisimda yuvarlak kesme kaya var altindada bir duzluk var beyaz paylasicam fotografiSon resmin sol tarafı çok dikkatimi çekti orayı yakından incele bence.
Yukarıdan kavis yapılmış kayadan sızan yağmur suyu sol tarafa yönlensin diye sanırım acılmış bir yer sizin de yazdığınız gibi buralarda açılmamış yer bulunabilir.O gozuken oyma bir insan girebilecek gibi yagmur girmiyor icinde oturdugunda sol tarafta herhangi birsey goremedim ucurum olan kisimda yuvarlak kesme kaya var altindada bir duzluk var beyaz paylasicam fotografi
Yerde hicbir sekilde acilma yok o oyma murç ile islenmis yaklasik 700m yukarisinda benim kendi tarlamda acilmis bi magra var icinde duvarlarda yazilar var ve komple horosanYukarıdan kavis yapılmış kayadan sızan yağmur suyu sol tarafa yönlensin diye sanırım acılmış bir yer sizin de yazdığınız gibi buralarda açılmamış yer bulunabilir.