• Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

Kısa bir ayrılık.

Nik

USTA
Admin
Selamünaleyküm arkadaşlar İyi geceler kısa bir veda Ben tekrar okumaya karar verdim ancak vakit varsa Sadece size selam gönderebilirim fazla bir zamanım olmayacak Onun için Herkes Hakkını helal etsin istemiyerek birinim kalbini kırmiş olabilirim.
Benden yana helali hoş olsun Hepiniz Allah'a emanet.
Saygılar ve sevgiler.
Hayatta en değerli hazine sevgidir.

Not, Eğer ki siteye giremezsem kimse yanlış anlamasın vakit bulamadığımdan dolayı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Reedmann

Super Moderatör
Selamünaleyküm arkadaşlar İyi geceler kısa bir veda Ben tekrar okumaya karar verdim ancak vakit varsa Sadece size selam gönderebilirim fazla bir zamanım olmayacak Onun için Herkes Haklı helal etsın istemiyerek birini kal ini kırmiş olabilirim.
Ben yana helali hoş olsun Hepiniz Allah'a emanet.
Sagılar ve sevger.

Not, Eğer ki siteye giremezsem kimse yanlış anlamasın vakit bulamadığımdan dolayı.
Helal olsun ustam sende hakkını helal et bizlere Emeğin çok bizde Yolu bahtın açık olsun arada uğra inşallah bekliyor olacağız 🤚

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Allah gönlüne göre versin kardeşim, inşAllah herşey yolunda gider ve istediğin gibi bir hayat yaşarsın. okumak mühim, okumak önemli. Allaha emanet olasın. sitemize kattığın değer için sonsuz teşekkür ederim. seni tanımak güzeldi. nekdar yoğun olursan ol, buraya uğrayıp bir selam verek çok vaktini almaz. Allaha emanet ol.

birde ustam ne okumaya karar verdin, profilinde yaş 51 yazıyor. :)

Son düzenleme:

Kader25

Nasip olursa olur..!
Admin
Selamünaleyküm arkadaşlar İyi geceler kısa bir veda Ben tekrar okumaya karar verdim ancak vakit varsa Sadece size selam gönderebilirim fazla bir zamanım olmayacak Onun için Herkes Hakkını helal etsin istemiyerek birinim kalbini kırmiş olabilirim.
Saygılar ve sevgiler.

Aleyküm Selam kıymetli ustam.
Bu kaçıncı üniversite olacak mübarek?
Hay maşallah.
Emeklerine gayretlerini teşekkür ederiz.
Allah cc senden razı olsun.
Allah cc zihin açıklığı versin, zorlarını kolay etsin.
Kendine iyi bak.

KaranLik

Kullanıcı
Saygılar ve sevgiler.

inşaAllah herşey istediğiniz gibi olur usta. Fırsat buldukça bizleri define konusunda bilgilendirmeye devam ederseniz sevinirim. Allah'a emanet olun.

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Yolun bahtın açık olsun okumanın yaşı olmaz başarılar dilerim fazla özletme arada gel yinede

Üst Alt