ersan ustama gelince böyle bulacanki yaşadıkca yedsin öldükten sonra ne kıymeti kaldı
S.a.Bana ne bende istiyorum böyle güzellikten ersan ustamda demezki bana hadi sende gel diye Nasılda güzel ağlıyorum...Dimi.?ersan ustama gelince böyle bulacanki yaşadıkca yedsin öldükten sonra ne kıymeti kaldı
abi buyle bir yer bulgaristandan biri buluyor ve sade kafasini resme cekmemis bir marada ve bundan 10 kat ta cok para olan bir mara odasi butun bulgariostan ayalarca adami anatilar demeki buyle yuklu yerler var.S.a.Bana ne bende istiyorum böyle güzellikten ersan ustamda demezki bana hadi sende gel diye Nasılda güzel ağlıyorum...Dimi.?
Ben İstemiyorum bu duruma düşmek hele bir gençliğimizi yaşıyalım Dimi:?
evet muhakkak vardır ama bize bir faydası yok sayın ustamabi buyle bir yer bulgaristandan biri buluyor ve sade kafasini resme cekmemis bir marada ve bundan 10 kat ta cok para olan bir mara odasi butun bulgariostan ayalarca adami anatilar demeki buyle yuklu yerler var.
Bende bende çok korkarım. banada çıkmasın İstemiyorum.Ersan Ustam Doğrusunu söylemek gerekirse bana böyle bir yer çıkmasın korkarım hemide her şeyden önce kendimden.