Kitap | Define işaretleri ve anlamları

Kitap

amedli defineci

Kullanıcı
Selam in aleykum değerli arkadaşlar konuyu paylaşımı paylasmayayimmi bilmiyorum ama değerli bir arkadsta birkaç foto geldi bana bir kitap bide bir sandık yönetici arkadaşların izni olursa paylaşmak istiyorum

wolf_52

Kullanıcı
görsel konu başlık lı, bilgi amaçlı açabillirsinz....

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim.
bunların size geliş amacını ve hangi döneme aittir,bulundurmakta bir sakıncası varmıdır yokmudur bilmiyoruz.
size sıkıntı doğuracak bir vasıfta ise konu da açamayın iade edin gitsin. değilse açabilirsiniz. selametle inşaallah.

amedli defineci

Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim.
bunların size geliş amacını ve hangi döneme aittir,bulundurmakta bir sakıncası varmıdır yokmudur bilmiyoruz.
size sıkıntı doğuracak bir vasıfta ise konu da açamayın iade edin gitsin. değilse açabilirsiniz. selametle inşaallah.
sadece foto atmiş bana bır kıtap tır ıncıl dıyor ama tarıhı yenıdır 1606 yılında cıkmıs 400 yanı tarıhı ıncılede hıc benzemıyır

Yörük2006

Kullanıcı
incilden başka birşey olma ihtimali zayıf . benim fikrimi soruyorsan hiç konuyu açmamış ol. senin için iyi olur

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
kutsal kitapların basılış tarihi yanıltmasın.
Yörük kardeşimizin dediği gibi hiç görmemiş duymamış ol.teldende sil gitsin.kimbilir kaç kişilere gösterilmiş fikir alınmıştır ALLAH bilir. satmaya kalkmışsa iletişim kurduğu telefonlar dinlenir ve sıkıntı yaşayabilirsin. müzeye götürmesini tavsiye et. yasal yoldan değerini öğrenir hemde ederi varsa üç beş alır. selametle inşaallah.

Üst Alt