bashimdan gecti icin ..... bundan daha kucuk ama...neyse ...bende senin gibi dushunuyordum ama artik boyle sheyleri gordumu kacirmamhangi aptal oluorta yere müjde bırakırki sevo usta
bashimdan gecti icin ..... bundan daha kucuk ama...neyse ...bende senin gibi dushunuyordum ama artik boyle sheyleri gordumu kacirmamhangi aptal oluorta yere müjde bırakırki sevo usta
ustam bu bir horasandan yap,ma bir mujde topu deniyor hemde dere icinde dikatli bakildimi mujdeyi konuldu yer beli oluyor buyle yer buldumui lazim kaplumbayi bulmak var hakiki deyerli mezari orda olur.Ersan ustam biraz açıklık getirseniz. K.bakmayın acemiliğimize verin Ben bişey anlamadım da kendi adıma.
ustam bana anatmistin ya sindik aklima geldi ama bak benim buldum ta buyukbashimdan gecti icin ..... bundan daha kucuk ama...neyse ...bende senin gibi dushunuyordum ama artik boyle sheyleri gordumu kacirmam
Anladım ustam, Bilgi için tşk ediyorum hayırlı ramazanlar diliyorum.ustam bu bir horasandan yap,ma bir mujde topu deniyor hemde dere icinde dikatli bakildimi mujdeyi konuldu yer beli oluyor buyle yer buldumui lazim kaplumbayi bulmak var hakiki deyerli mezari orda olur.
Oruç oruç nerden bilsin omletin tadınıMmmmm... demekki ersan ustam kaplumbağanın yumurtasını bulmuş...nasıl ustam omletin tadı güzelmiydi...
bende omlete bayılırım hele kaplumbağ yumurasıda oldumu tadından geçilmez.