Koç figürü neyi anlatmak istiyor | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Koç figürü neyi anlatmak istiyor

dardanos

Kullanıcı
Katılım
24 Kasım 2017
Mesajlar
183
Beğeni
697
Puanları
93
Yaş
63
Bu tür sembollerin kayanağı din ile ve isa ile bağlantılıdır.
Evet ROOT kardeşim değinmiş zaten. Sen suya git. O figür sdadece yol gösterici bir figürdür.
Ne var ise suya yakın yerde var. Oraları iyi kontrol et
 

R00T

Vip Üye
Katılım
19 Şubat 2021
Mesajlar
227
Beğeni
815
Puanları
93
Şimdi soru sormuş konu sahibi mezar mı var demiş yoksa mahzen mi arayacağım.burda ki mahzenden kasıt zaten mezar olmadığıdır.Zeminaltı kayalıklarda sıkıştırma sığınak oda.ağır işçilikli olan zahmetli yer demek zaten.Mezar olsa seni uzağa göndermez ki.Ustalarda demezler karşıya git veya şuraya felan.Şimdi hem bu yakada iş var hemde karşı tepe olan alanda o yakada.Biri seni oraya biri buraya gönderse bile hepside iştir hangisine yoğunlaşırsan .Yani kuzuya yakın değerli testi yap sonra karşı bayıra git mahzen için bak.Orda mı burda mı koltuk varmış.Koltukta seni zaten oturduğunda bir yere yönlendirecektir.Koltuğun civarında da küçük bir kısmet belki olabilir.Yani ne diyeceğimi şaşırdım.Videodan ise fotoğraf yüklemek daha mantıklıdır.Videoda piksel daha kötü bide çekemiyorlar güzel videolar.
Şimdi kafan karışmasın bizimde kafamızı karıştırmadan.İşaretin iki tane atmışsın birde koltuk bahsi geçmiş.Koltuğu görmediğim için hiç konuya dahil etmedim. Kuzunun yapışık kulağı ardında su birikimi bir kademe kesim var taşta.Kuzunun kafası zaten kesik kurban edildimi.Evet.Sen o kayaya yapışık kulak yönünde toprağa bakarsın değerli testi.Olmadı diğer yöne bak.Sonra karşı bayıra gidersin.Karşı bayırda bu kanalcık mı var.Burda mahzen bakarsın.Bide ustaların dediği yerlere bakmakda çokça fayda var.Ama onlara pusula yönlerini ekleyerek fotoğraflarla destekle ki sana yardımcı olsunlar. Zaten mahzene yaklaştın mı koyuna benzer adi bir kaya kayalıklarda belki farkedersin.Birde vurgu olur bel ki vurgun bu kanaldır ki işi biraz zahmetli. İşler bitti mi hepsi bu mu değil ustaların dediği yön ve uzaklıklara yakın civarlarda işler zincirleme devam eder gider. Bitmez yani bir iki şey ile. Bel ki yazım sert gibi görüne bilir lakin fotoğraf yok yön yok soru çok.
Bak kardeşim kısaca halk dili ile özet : bu bayırda dur karşı bayırda ki mahzen yeri bir iki yerdir kendini belli eder .Biridir içinden. Karşı bayırda dur buraya bak var ise mahzen mezar mevkii oda 800 metre vb. uzaklıklardan baktın mı kendini belli eder.Sonra gelirsin alana iyice inceler işaret vs. Kuru duvar veya bloklar veya bayıra çakılı giydirme kayaları görürsün.Sonrasında burada alan daraltırsın.Ustalardan yardım istersin.Mahzenin ağzına varmadan zeminde döşeme kayalar görürsün doğala uyumlu.
 

TRUVA

Admin
Katılım
22 Haziran 2012
Mesajlar
3,993
Beğeni
7,980
Puanları
113
Kardeş karşı tepeye gitmeden bu isaretin yanından karşıyı manzara gibi bir resim çek komple manzarayı bir göreyim
 
Üst