belli olan yerleri işaretlersen konuyu izleyen arkadaşlara faydası olur dostum.Eline sağlık ustam. Köprünün arkasında bir çok mahsen yeri belli ediyor kendini.. ve dediğin gibi son iki resim
belli olan yerleri işaretlersen konuyu izleyen arkadaşlara faydası olur dostum.Eline sağlık ustam. Köprünün arkasında bir çok mahsen yeri belli ediyor kendini.. ve dediğin gibi son iki resim
,,Fenerli Usta Merhabalar.. Aydın İlimizde Zeytin Bahçemize Yakın Kayada Demir Çakılı.. Çözümü Nedir Paylaşırmısınız.. C...Bekliyoruz..Güzel yer bozkurt kardeşim manzara,dere,para saklanılacak kayalık güzel ama demir çakılı yer var mı???(KÖPRÜDE)
ustam fazla giremiyorum yeni gördüm mesjı k.bakma. ikizceli abim sağolsun işaretlemiş bir kaç yer.belli olan yerleri işaretlersen konuyu izleyen arkadaşlara faydası olur dostum.
bozkurt ustam,resim her ne kadar gölgeli olsa dahi,bir kısım bulgular ve kayaların genel görünümü ,alanın bir çok gizeme haiz olduğunu gizleyememiş. alttan başlayarak kayaların altına uzanan bir çok mehzen mevcut.