Koltuk olabilirmi | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Koltuk olabilirmi

Burak5553

Kullanıcı
Baktigi yonde yolu gec. Duz ekilen yerden sonr baslayan rampa alanda inceleme yap. Resmin ust kisimdaki alanin devami olan alandan resimler at. Sana noktayi isaretleyeyim. Koltuk alaninda mezarlar var. Bu alani gec .karsi yamac bolgesine bak.
Truva ustam dikkatli bakınca baykuş açık bı sekilde görünüyor ustam şimdilik elimdeki resimler bunlar yurtdışında oldugum içinde başka resimde cekemem kismetse artık gidince çekerim verdiğiniz bilgiler için Allah razı olsun ustam koltuk ile baykuşun açık gözü aynı istikameti gösteriyor selametle

Burak5553

Kullanıcı
@Kader25 usdam selam ,,
Ben o görüntüye bakdım orda Bir KURT ,yada köpek gördüm, İkisinden birisidir,Kulaklar tam dik olsaydi kesin kurt diyecekdim ama ulaklar düşük gibi oldugundan cekinser kaldim,Bu iki hayvandan birisidir,
Beyaz olan kisim karaca başı gibi,
Toplu olan kisimda Baykuş gibi yani birden fazla görüntü var gibi
Ustam baykuşu dikkatiniz sayesinde bende yeni gordum bilginiz için Allah razı olsun selametle

balkaya34

Kullanıcı
@Kader25 usdam Selamlar ,Demek yaş 50 yi geçti, Vay be ,Ben senden iyyim öyleyse, Ben senden gencim öyleyse usdam, Sakın daha fazla ihtiyarlama ,Seni öyle bir yere götüreceğimki , Eşkiya işine son noktayı koyacaksın İNSAALLAH, Artık bu hikaye sona baglanacak İNSAALLAH

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
@Kader25 usdam Selamlar ,Demek yaş 50 yi geçti, Vay be ,Ben senden iyyim öyleyse, Ben senden gencim öyleyse usdam, Sakın daha fazla ihtiyarlama ,Seni öyle bir yere götüreceğimki , Eşkiya işine son noktayı koyacaksın İNSAALLAH, Artık bu hikaye sona baglanacak İNSAALLAH
Aleyküm Selam.
56 olduk abi.

İnşallah abi. Finalimiz müthiş olsun.

Dünyanın çarkı bozuldu.
Tüm dunya zora girdi, girmeye devam edecek.
Paranın hakikaten olmazsa olmaz dönemine girildi. Paran yoksa yüzüne bakılmadan bu zamanda yaşanılmiyor.
Ekonomiler bozuldu.
Hersey zorlaştı.
Memlekette en büyük sorun kira oldu.
Isyerleri kapanmaya devam ediyor.
Üretim kapasiteleri çok düştü. Birçok firma uzatmaları oynuyor. İnsanlar işsiz kalıyor. İlk defa 2024 de istanbulun nüfusu artmadı.
Parayla yapılacak iyilikler çoğaldı amma biz de ancak ucuucuna yasayabiliyoruz. Yani bizde de para yok ki dağıtalım çevremize. Birisinin kirasını verelim, birisinin erzakini alalım, birisinin evladına burs gönderelim vs.vs.
Yapılması gereken ne?
Ya romanın sarilarina cokecegiz abi
Ya da eşkıyanın sakladiklarini bulup millete dağıtacağız.
Bizim de elimizden bunlar gelebilir ancak.
Allah cc halis niyetimiz icin bize nasip eylesin. Amin.

Bu yaştan sonra bize ne lazım abi.
Canımızın arzu ettigi bir yemek bile kalmadı. Saçlar dökülmüş Got göbek çıkmış, giydiğimiz yakışmıyor. Bizi sadece camiler kabul ediyor, kafeteryaya bile almıyorlar, ayipliyorlar ne.isiniz var diyorlar. 😀😃🙂

Yatırımı ahirete yapacağız inşallah.

Üst Alt