Cevap: koltuk taşı çok güzel
ustlarım sizler kadaır bilgim yok ama yere gören vidoyu çeken biri olarak bi yorum yapmak istiyom dogru nolup olmadıgını sizlerin yorumundan sonra dahda net anlayır (( sol açık tarftaki merdiven odaların sayısını veriyo tıpkı koltugun arkdaki iki taş gibi merdivende koltugun arka taraf dogru yukarı çıktımızdı o sıralı taşlarda burayı yapan insanları nmezarı oldunu düşünüyorum gelelim girşe ersan ustama katılıyorum koltugun önü çok zor bi zemin işçilik var bellii adam bunu neden boştan yere yapsan ve vidoda pek görülmüyo işareti örtmek için kum taş doldurmuştum koltuk havada altı sanki sonradan doldurup çıkma gibi giriş olabilir 2 o ayak koyma yeriyle baglantılı bence 3 ve koltugun arkdaki taşın orda girş oldunu düşünüyorum yagni bu 3 yerde birbirine baglantılı sonyer ise soltraftaki oymalı kayanın altı bu söyledigim 4 yer zati 1 metre alanda biri önü biri arkası biri sagı altı ve koltuk başka yere atmıyo benim görüşlerim bu iç birini deneyip görmedim ha böylesinde neden ugraşmıyon yasin dedinizde bilgisiz bişey yapmak istemem o kultuk dedigim erlerde ister istemez zarar görcez en azından bi boşluk bulup denemek lazım diye düşündüm zaten bu kafadanda gitmesembura çoktan harap olmuştu beni dilneidinz için tşk