ustam tanışaydık diçektimustam ben bulgaristanda oturuyorum turkiye ta hic gitim yok
ustam tanışaydık diçektimustam ben bulgaristanda oturuyorum turkiye ta hic gitim yok
oraları güzel be ustaustam ben bulgaristanda oturuyorum turkiye ta hic gitim yok
ustam bizim buralar tarihten yer cok zengin yerdeyim tam benim yasadim dolaya kralar vadisi diyorlarustam çok güzel işler cıkarıyon seni tebrik ederim lakin bizim buraları talan ettiler hep badanaj cekiy
uatam ben de arnavutum manastırlıyımustam bizim buralar tarihten yer cok zengin yerdeyim tam benim yasadim dolaya kralar vadisi diyorlar
ustan dediyin yerler çok güzel ve de dolu yerler kazmaktan yorulmuşun dur ustanustam bizim buralar tarihten yer cok zengin yerdeyim tam benim yasadim dolaya kralar vadisi diyorlar
merhabalar ustalarim tam bu koltun altinda bana cubuklar kuyu seklinde bosluk veriyor tunelden odaya giris var .
merhabalar ustalarim tam bu koltun altinda bana cubuklar kuyu seklinde bosluk veriyor tunelden oda
merhabalar ustalarim tam bu koltun altinda bana cubuklar kuyu seklinde bosluk veriyor tunelden odaya giris var .
OTE]