Koltuk taşı ve manzarası | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Koltuk taşı ve manzarası

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Bu işaret koltuk değil kader25 ustamın dedigi gibi bu işaret sunak ust bolgesi kırılmış ya alt bölgesinde veya arka kısımda mezar var kaya mezarı çoğunlukla ön kısmından girişli ön kısımlarini görecek sekilde geniş açılı fotoğraf cekseniz bu kaya be kadar büyüklükte teşekkür ediyorum

milkist

Kullanıcı
Sunak gibi duruyor değişik ilk defa gördüm Kale yakınmı buraya
Ustam benim bildiğim kadarıyla kale yok, eski bir Rum köyü var. Önceden var mıydı bilmiyorum açıkçası. Sunak göremedim ama dediğim gibi sarnıç var, su kuyusu. Bayağı derin oymuslar. Fakat buraya sunak yeri diyorlar. Belki de dediğiniz gibi sunaktı kırıldı bişi oldu

milkist

Kullanıcı
Bu işaret koltuk değil kader25 ustamın dedigi gibi bu işaret sunak ust bolgesi kırılmış ya alt bölgesinde veya arka kısımda mezar var kaya mezarı çoğunlukla ön kısmından girişli ön kısımlarini görecek sekilde geniş açılı fotoğraf cekseniz bu kaya be kadar büyüklükte teşekkür ediyorum
Ustam tekrar gitme fırsatım olursa çekeceğim. İlginç geldiği için görsel olsun diye atmıştım 😊 20-25 metre yükseklikte oyulmuş bir kaya. Dört köşesinden merdivenle çıkılıyormus. Ama şu an on girişinde dediğiniz gibi bir oda mezarı var sanırım. Kayanin üstünde yuvarlar üç tane delik vardı şimdi hatırladım. Bu kayanın ön kısmının altı da baya oyulmuş, mağara gibi oluklar var. Belki de soygun yemiştir zamanında 🤔

Üst Alt