Konçlu Payton

balkaya34

Vip Üye
Ustam size bir yol tarifi .
Selam @nik usdam ,
Bir yol tarifi ve isareti koymussunuz tesekkur ederim,
Sizi tenzih ederim , Yazacaklarımı Yanlış anlamayın lütfen,
Su anda konu altina koydugunuz yol tarifi çizım ve hikayeyi yazanlar bu isaretlerin oldugu yeri isaret etmis degil,Onlar krndi hayallerini cizmisler , Onlar orda sanıp o alanlarda yani kendi olmasini isdedigi alanlarda olduguna inanmiş ve o alanlarda arasdirilsin maksadiyla bu bilgilere ve belgelere en büyük zarari vermişler ,Ve Arasdirma yapan Garibanlarada cok buyuk zararlar vermisler , Kus kayasini ve daha bir cok isaretleri cok iyi bilirim ,Bilgim arasdirmamdan dolayidir, Hangi isareti isdiyorsaniz gösterebilirim, O cizimler hep yalandir, Sahsen ben bunlara inanmam ,Kendi gözümle gördüğüme inanirim,, Bu konular üzerine calısmalarinizdan dolayida tesekkur ederim,
Once mevkii olacak ,,ÇATIRIK , VOYVOY, KARAKÜTÜK BELİ, ve KARACALAR mesela ÇATIRIK ,i bilmeyen kudret kaleyi bilemez , VOYVOYU bilmeyen hora yerini Nalbant alanini bilemez KARAKÜTUK belini bilmeyen TAHTALI seyrani bilemez ,Tahtali seyrani bilmeyen ÇIMENIKA kalesini bilemez ,Bunlar ana nokdalar , Sonra gerisi Çorap imlegi gibi sökülür,
Ben buraya ana isaretlerin resimlerini bizzat getirip.koyyorum, ALLAH yardımcımız olsun ,

Son düzenleme:

balkaya34

Vip Üye
Timoyaninin Kizin Arka tarafini kırmıslar burda para diye,

Ekli dosyalar

• IMG-20250728-WA0008.jpg
    IMG-20250728-WA0008.jpg
    423.1 KB · Görüntüleme: 20

balkaya34

Vip Üye
Bu resimde yine bu kadının dogusunda yaklaşık 1 km mesfesindedir,

Ekli dosyalar

• IMG-20250903-WA0007.jpg
    IMG-20250903-WA0007.jpg
    339.3 KB · Görüntüleme: 14

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
@Kader25
Abi, bir dağ havası almadın.
Bunaldın metropollerde..
Haklısın.
Her hafta hemen hemen bir gelişme oluyor. Neyi planlasam tutmuyor. Son 1 senede 2 şehir değiştirdim iş vesilesi ile. Çenem durmuyor, hafif yalakalık yapmayı becerebilsem senelerce aynı yerde çalışıp aylık maaşı -ciddi bir miktar sayılır gununuzde- ve yıllık primleri cebe indirmek her zaman mümkündü. Yapamıyoruz.
En kiymetli cümleleri iş hayatinda bir türlü kuramadım, beceremedim:
- Dediğiniz gibi efendim.
- Nasıl derseniz öyle yapalım.
- Tensip buyurdugunuz gibi.
Vallah kendimi övmek için yazmıyorum. Durum tespiti için yazıyorum. İnsanın övunecek neyi var ki? Netice de babasının idrar kanalından gelen bir damla meni değil mi insan?
Makami kapan, paraya kavusanin ekseriyeti YARI TANRI rolüne bürünüyor, Firavunlaşmaya başlıyor. Bunu görünce de haliyle korkuyoruz.

İnsan kendisinin de Makama ve paraya kavuşunca ne olacağını da bilmiyor.
25 senedir hobi olarak da olsa arazide dolasmaktayiz. Allah cc bize parayı nasip etmedi bu dağlardan tepelerden. Bilemiyorum ki belki azılı bir Firavun olacağım.

Asla şikayetçi değilim, verirse verir vermezse vermez. Bu sebeplerle hayırlısı diyoruz hep.

Bak bu @balkaya34 abimize bir fotoğrafında bir yer işaretledim 3-4 sene önce. Dedim en fazla 1.80 de en az 3. kilo sarı var. Sayet alinmadiysa ki alinmamiş duruyor. Önce onu al. Sen gelmeden kılımı kipirtmam dedi. Napacam 3. kilo sarıyı, yarım ekmeği zor yiyorum dedi. 😀
Birsey nasip olunca tüm kapılar bir şekilde açılıyor, nasip olmayınca da aklına gelmeyen şeyler başına geliyor.
Böyle inanıyorum artık, yaşadıklarımdan.
^^^^^
Bir bayram günü yola çıktım. Bir abimizle hem bayramlaşmaya hemde bir yeri var oraya bakmaya gideceğiz. Süper bir yer, alanla alakalı da bilgim var. Yola çıktım buluşmaya 10 dakika kaldı. Önümdeki otobüs yoldan çıktı, kaza yaptı. Aracı parkedip hemen otobüse koştum. Elhamdülillah ölen yoktu. Yaralı olanlar vardi. Tahliye ettim diğer gelenlerle birlikte. O abimizle buluştuk. Aradan 5 dakika geçmedi o otobüste torunu ve gelini de varmış, ambulans hastaneye götürmüş. Apar topar hastahaneye gitti. Bizim program da iptal oldu.
Netice de Kader hükmünü icra ediyor. Kul aciz elden birseyde gelmiyor.

Pandemiden beri insanlar maddi olarak büyük sıkıntı içinde. Çevremizde görüyoruz. Gelirimiz ancak giderimizi karşıladığından kimseye de yardımci olamıyoruz. Bazan dertleniyorum, dal dağlara ihtimalleri değerlendir belki Allah cc nasip eder. Herkese yetismenin imkani yok amma 20-30 kişinin maddi dertlerini çöz diyorum. Diyorum lakin başta bahsettiğim gibi her hafta birseyler oluyor engeller çıkıyor.

Allah cc hakkımızda hayırlısını ihsan eylesin. Amin.

balkaya34

Vip Üye
Haklısın.
Her hafta hemen hemen bir gelişme oluyor. Neyi planlasam tutmuyor. Son 1 senede 2 şehir değiştirdim iş vesilesi ile. Çenem durmuyor, hafif yalakalık yapmayı becerebilsem senelerce aynı yerde çalışıp aylık maaşı -ciddi bir miktar sayılır gununuzde- ve yıllık primleri cebe indirmek her zaman mümkündü. Yapamıyoruz.
Vallah kendimi övmek için yazmıyorum. Durum tespiti için yazıyorum. İnsanın övunecek neyi var ki? Netice de babasının idrar kanalından gelen bir damla meni değil mi insan?
Makami kapan, paraya kavusanin ekseriyeti YARI TANRI rolüne bürünüyor, Firavunlaşmaya başlıyor. Bunu görünce de haliyle korkuyoruz.

25 senedir hobi olarak da olsa arazide dolasmaktayiz. Allah cc bize parayı nasip etmedi bu dağlardan tepelerden. Bilemiyorum ki belki azılı bir Firavun olacağım.

Asla şikayetçi değilim, verirse verir vermezse vermez. Bu sebeplerle hayırlısı diyoruz hep.

Bak bu @balkaya34 abimize bir fotoğrafında bir yer işaretledim 3-4 sene önce. Dedim en fazla 1.80 de en az 3. kilo sarı var. Sayet alinmadiysa ki alinmamiş duruyor. Önce onu al. Sen gelmeden kılımı kipirtmam dedi. Napacam 3. kilo sarıyı, yarım ekmeği zor yiyorum dedi. 😀
Birsey nasip olunca tüm kapılar bir şekilde açılıyor, nasip olmayınca da aklına gelmeyen şeyler başına geliyor.
^^^^^
Bir bayram günü yola çıktım. Bir abimizle hem bayramlaşmaya hemde bir yeri var oraya bakmaya gideceğiz. Süper bir yer, alanla alakalı da bilgim var. Yola çıktım buluşmaya 10 dakika kaldı. Önümdeki otobüs yoldan çıktı, kaza yaptı. Aracı parkedip hemen otobüse koştum. Elhamdülillah ölen yoktu. Yaralı olanlar vardi. Tahliye ettim diğer gelenlerle birlikte. O abimizle buluştuk. Aradan 5 dakika geçmedi o otobüste torunu ve gelini de varmış, ambulans hastaneye götürmüş. Apar topar hastahaneye gitti. Bizim program da iptal oldu.

Pandemiden beri insanlar maddi olarak büyük sıkıntı içinde. Çevremizde görüyoruz. Gelirimiz ancak giderimizi karşıladığından kimseye de yardımci olamıyoruz. Bazan dertleniyorum, dal dağlara ihtimalleri değerlendir belki Allah cc nasip eder. Herkese yetismenin imkani yok amma 20-30 kişinin maddi dertlerini çöz diyorum. Diyorum lakin başta bahsettiğim gibi her hafta birseyler oluyor engeller çıkıyor.

Amin,,
ALLAH ın dedigi olur, Kısmetden ote si yok,
@Kader25 can usdadım bende 1974 yilindan bu güne kadar emek verdim, Zerre kadar bir kısmet olmadı, Şukur dedim Çunki yaratan ,Kuluna ŞAH DAMARINDAN daha yakin , Hicbir zamanda hayiflanmadim,
Herneyse gelelim konuya ,
Eşkıyanın bu isaretleri KIZILIRMAK dan girer , KIZOL IRMAK dan çıkar , Şuanda henüz giremedigim nokdalar var , Sansım bu isaretlerın oldugu alan icinde olmamdır, Kismette varmı ,Varsa nasil ve kimler olacak bunu ALLAH bilir,
Yaş 73 , inip cikmadigim dag tepe yok desem mubalali olur belki Ama TIMOYANİNİN Kucaginda çocuk olan kadının yanına 5 adim mesafede kaldim ilerleyemedim sebebi Tepenin BİCAK sirti olmasindan Ayakların ikisi bir kayiyor yada biri bir tarafa diğeri baska tarafa kayiyor,
Demem oki bu alan belkide bir bankadır ama benim bu bankalara ulaşacak kadar bilgim yok, Siteye ekliyorum buda bana haz veriyor, ALLAH yardimcimiz olsun,,,

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Haklısın.

^^^^^

İnsan plan yaparken kader kahkaha atarmış :) nasipten öte köy yok, herkesin hayatında planladığı bir aksilik olmaz her şeyi hesapladık dediği ama gerçekleşemeyen planları vardır. Ben artık uzun planlar yapmayı bıraktım, eğer hadi yapayım dediğim türden bir şey değilse nasılsa zamanı gelir diye ertelerim, arkasını da düşünmem :) zamanı gelince hallolur, hallolmuyorsa doğru zamanı henüz gelmemiştir. Bazan öyle tesadüfler olur ki saniyelik-dakikalık farkla iyi veya kötü bir şey olur, buna ne planlama işe yarar, ne program. Hanımın dayısı trafik kazasında vefat etti, 5 saniye önce veya sonra orda olsa belki kaza olmayacaktı. Çok uzun zamanlı programa gerek yok, günü gelince hadi demek yeterli :)

Üst Alt