Selam @nik usdam ,Ustam size bir yol tarifi .
Bir yol tarifi ve isareti koymussunuz tesekkur ederim,
Sizi tenzih ederim , Yazacaklarımı Yanlış anlamayın lütfen,
Su anda konu altina koydugunuz yol tarifi çizım ve hikayeyi yazanlar bu isaretlerin oldugu yeri isaret etmis degil,Onlar krndi hayallerini cizmisler , Onlar orda sanıp o alanlarda yani kendi olmasini isdedigi alanlarda olduguna inanmiş ve o alanlarda arasdirilsin maksadiyla bu bilgilere ve belgelere en büyük zarari vermişler ,Ve Arasdirma yapan Garibanlarada cok buyuk zararlar vermisler , Kus kayasini ve daha bir cok isaretleri cok iyi bilirim ,Bilgim arasdirmamdan dolayidir, Hangi isareti isdiyorsaniz gösterebilirim, O cizimler hep yalandir, Sahsen ben bunlara inanmam ,Kendi gözümle gördüğüme inanirim,, Bu konular üzerine calısmalarinizdan dolayida tesekkur ederim,
Once mevkii olacak ,,ÇATIRIK , VOYVOY, KARAKÜTÜK BELİ, ve KARACALAR mesela ÇATIRIK ,i bilmeyen kudret kaleyi bilemez , VOYVOYU bilmeyen hora yerini Nalbant alanini bilemez KARAKÜTUK belini bilmeyen TAHTALI seyrani bilemez ,Tahtali seyrani bilmeyen ÇIMENIKA kalesini bilemez ,Bunlar ana nokdalar , Sonra gerisi Çorap imlegi gibi sökülür,
Ben buraya ana isaretlerin resimlerini bizzat getirip.koyyorum, ALLAH yardımcımız olsun ,
Son düzenleme: