konu sahibi: tevfik usta (kaplumbağa)

TEVFiK

Vip Üye
Cevap: konu sahibi: tevfik usta (kaplumbağa)

bu kaplumba sabitse eğer buna yakın ceşme veya su gözesi bulunacak bu gözenin üst tarafında ya taşlık bir alan olacak yada tek bir ağaç olacak bu dediklerim var ise devam edeceğim

Selamunaleyküm; Sayın Ustam Kaplumbağa sabit yerinden oynamıyor.
bu kaplumbağanın 30 m. kadar arka tarafına doğru bir çeşme varmış ( tabii çok eskiden şimdi ise suyun geldiği yer vardır)
ve ayrıcada bu suyun 6-7 adım ilerisinde (az) bir taşlık alan var ve bu az taşlık alanda ise üç genimsi oranın taşı olmıyan (bir el büğüklüğüne) bir taş bunun altında ise taş yğını bir buçuk m. uzunluğunda bir sopa soktuğumda bu taşların hemen altının boş olduğunu hissettim buranın resmide var şimdi konuya eklemeye çalışalım
aceba sizce burasımı yoksa tam karşısımı her ikiside uyuyor Sevgi ve Saygılarımla.;)

su gözesinin üzerindeki taşlık vede varsa tek ağa cınar cam meşe vs vs bunlar dıkkat edilecek unsurlar kaplumcağada

Moderatör tarafında düzenlendi:

cassabalee

Kullanıcı

250PIC_0055.JPG

NOVANDA

Kullanıcı

Selamunaleyküm; Sayın Ustam Kaplumbağa sabit yerinden oynamıyor.
bu kaplumbağanın 30 m. kadar arka tarafına doğru bir çeşme varmış ( tabii çok eskiden şimdi ise suyun geldiği yer vardır)
ve ayrıcada bu suyun 6-7 adım ilerisinde (az) bir taşlık alan var ve bu az taşlık alanda ise üç genimsi oranın taşı olmıyan (bir el büğüklüğüne) bir taş bunun altında ise taş yğını bir buçuk m. uzunluğunda bir sopa soktuğumda bu taşların hemen altının boş olduğunu hissettim buranın resmide var şimdi konuya eklemeye çalışalım
aceba sizce burasımı yoksa tam karşısımı her ikiside uyuyor Sevgi ve Saygılarımla.;)

su gözesinin üzerindeki taşlık vede varsa tek ağa cınar cam meşe vs vs bunlar dıkkat edilecek unsurlar kaplumcağada

Benim güzel abim kendi soruna kendin cevap vermişsin 7 70 21 çalışırsın olur biter

TEVFiK

Vip Üye

oh neguzel yyer otur cadir kur piknik yap :)
S.a. Sayın Ustam Yer Hakikattende çokmu güzel ? :confused: Vallahi burada çadır kurupta yanlız kalınmaz be güzel ustam yanlız kalmaktan korkuyorum öcüler möcüler çıkar Allah muhafaza etsin koptum
Arzu ederseniz gelin beraber kalalımki tatilin tadı çıksın değilmi ama koptumkimbilir Sayın Ustamın gösterdiği yerde bir ev yaparız koptum

Saygılarımla.

Son düzenleme:

aga.0074

Kullanıcı

he vallaha asagi dereden suyuda tasiriz sulariz otlari topragi sonra koye gitmek icin patika yolu kullaniriz..sonra giderken saga sola bakariz guzel mera yerini goruruz dikat et inek dusmesin ayagi basa giderken.. :) :)

TEVFiK

Vip Üye

he vallaha asagi dereden suyuda tasiriz sulariz otlari topragi sonra koye gitmek icin patika yolu kullaniriz..sonra giderken saga sola bakariz guzel mera yerini goruruz dikat et inek dusmesin ayagi basa giderken.. :) :)
:(Vallahi'de Bende sizin dediğiniz gibi ümit etmişdim yanımıza fazla su almadan gittik su bittik'den sonra dereye su almaya gittik fakat dere akmıyordu.:( Suzsuz kalmıştık.:(
evet patika yolumuz var Allah'a şükürler olsun ama köy pekte uzak be Ustam.:(
bu işaretli kayadan biraz fazla ilerisinde (tabii patika yoldan 4x4 ile giderken görmüştüm:D) Meralar var ama burada benden başka inek yoktu :( koyun,keçi vardı desem yalan olmaz:confused:
Saygılar. :(

Üst Alt