Kral Figürü | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kral Figürü

TRUVA

USTA
Admin
Hocam burası daha önce attığım o sizin çizip gönderdiğiniz yerin 5 metre aşağısı o yukarıdaki kapı fotosu vardıya. Aşağıda mezar girişi var demiştiniz hepsi aynı yerde. Kaya mezarları bölgesi olabilir mi sizce
Sen daha once soyledigim yeri incele. Ana merkez orasi. Icerden baska odalara gitme durumun olabilir. Dallanip budaklanma evdeki bulgurdanda olma. Sana tavsiyem kardesim.

A21MEDLi

Admin
Bence Burası Sit Alanı...Lalateyn bir yer değil.

A21MEDLi

Admin
Gördüğüm Muazzam Büst
Kralmı 🤔
Kraliçemi 🤔

drapeta

Kullanıcı
Hocalarım merhaba bu açıdan baktığımız zaman yatan bir kral var kayada ben öyle gördüm. Hemen sol üst tarafında oval bir taş baktım üste çıkıp yapıştırılmış taşın kalınlığı 10 cm yapıştırılmış direkt. Size önden ve yandan çekilmiş iki görüntü yükleyeceğim değerli ustalarımızın yorumu çok değerli

Ekli dosyayı görüntüle 61617

Ekli dosyayı görüntüle 61618
kral olduğu pek belli değil yüz var ama tacı yok buraya gelen bir patika var o zamanlar kullanılan yol patika ordan fotolarsan daha net gözükür ve eğer insan sureti varsa büyük ihtimalle mezar ölenlerin resmini mezarın dışına yaparlardı fotoların yetersiz daha cok daha farklı acılar lazım

TimuR964

Super Moderatör
Domuza benzettim hocam bende kasa olma ihtimali varmı yorumunuz çok değerli.
derenin akış yönune göre solda sal taşın olacak kontrol edin buluncamuhtemeldir çeşitli oymalar olacaktıruzak yakın yönlerine göre fotolayın dere tepenin arkasındaymış gibi yapılmış işaret kolay gelsin .*ALLAH*

Üst Alt