Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence acizane fikrim burada iki gizemli malzeme yatıyormuş altta boşluk olduğunu sanmıyorum birini siz 3.fotoda çekmişsiniz. Biride asiavcı usta işaretlenmiş orada sikke dil taşlar olabilir birşeye benzetemediğin.taşlar onları al ama elini dokunma. Bi akar suya bırak bir kaç saat sonra al...
Bu kadar ustanın olduğu yerde yorum yapmak bana düşmez ama kare işaretini görünce yorum yapmadan duramadım kara işaretinin olduğu kayanın arkasında 50-100 metre uzağında bir kayalık alan var mı? varsa kayalık alanın altında odası olması lazım
sen o boşluğu devam ettir kardeşim. göreceksinki odanın altına gitmiyor. biraz derinde olmakla beraber elindeki çubuklarla nerede olduğunu anlayabilirsin. sadece dikkat etmen gereken kayanın önündeki oda boşluğumu, kuyu dolgusu mu. bu ayırımı yapabilirsen dördüncü resimdeki yönleri; üstü kuzey kabul edersek, senin oda güney doğuda inşaallah.