Aynen butür ayrıntılar lazım ustaDağarcik değirmen değil.şelaleye benzer bir kaya iki yani kaya ustunede buyuk kaya oturtulmuş.
Teşekkür ediyorum bilgiler için
Aynen butür ayrıntılar lazım ustaDağarcik değirmen değil.şelaleye benzer bir kaya iki yani kaya ustunede buyuk kaya oturtulmuş.
Bu bilgiyi neye dayanarak aktarıyorsun ilginç doğrusu,daha önce hiç okumadım ve duymamıştım,Definecilere yol gösteren nedir işaret tabiki, işaretleri ve haliyle çevre bilgileri bunlar belgelerde verilmiş önemli olan bilgi ve yer belgeyi çözdüğünde hangi bölge olduğunu anlıyorsun mesela 7.bölge...Usta onların gerçek bolgeleri boyle olacak ,,.;
Diger butun ustalarin afina siğinarak orada o mühitte sicak su olacak ilica ama gizlenmiş su kapatilmiş başka yere taşinmiş fazla uzağa değil ama çiktiği yerde soğuk çikar kişin belli eder buharlaşir tam mevsimidir bakin bulursaniz bölge tamamdir.nokta
Seyyah usta madem bu kadar yer biliyorsun eşkiya lara ait hiç tavuk civciv resmi paylaştığını hatırlamıyorum varsa hatırlatta hangi bölgeleri orada bilelimBu konularla ilgilenen ustalarin dikatine kendi yerinize guttiğinizde bu soylediklerimide gözardi etmeyiniz benden bu kadar fazla kariştrmak iyi değil selam ve saygiyla.