HATTAP (KAFKASLI) Benim hattımë değil insanları degerlendirmek estegrirullah hocam. Orada söylediğim gibi sizi yakaladım size söyledim. Ben cahil adamın biriyim şurada üç beş yazmakla beni birsey sanmayın. Sadece uğradığım halsizlik karşısında bir çıkış yaptım o, tabiki diz böyle bir durumda mecbur da değilsiniz Mavran da kim onun hakkını savunacaksiniz değilmi. Bu anlamda bekledim zaten yanlış.
Sizi tanıma konusuna gelince üye olduğum ilk günden bu güne baylaşmis oldugunuz bütün konularınızı elden geldiğince takip ettim. Hocam sadece yazmak sizinde vurkuladiginiz gibi yetmiyor, birazda yaşamak gerekiyor değilmi, aslında benim vurgulamak istediğim o sitede bu dür haksızliklar çok oluyor onlara müdahale etmenizi sağlamaktı.
Sizi tanımasam bu yazınıza hiç bir cevap yazmazdım bundan emin olun.
ALLAHA EMANET OLUN.
esselamünaleykum
eyvallah mübarek [Mavran da kim onun hakkını savunacaksiniz değilmi. Bu anlamda bekledim zaten yanlış.] böyle düşünmeniz çok yanlış benim nezdimde her insan değerlidir insanlar hata yapabilir bu insan oğlunun fıtratında var haklı olarak tepkini gösterdin bu senin hakkın bana özelden bir mesajla bildir seydin değerlendirir müdahale ederdim inan bilgim yok dedim ya çok seyrek girerim konu başlıklarını takip eder çıkarım sende kırılmışsın haklı olarak ben onların adına senden özür diler ve hakkını helal etmeni isterim bana özelden konu hakkında bilgi yazarsan çok sevinirim saygı ve sevgilerimle
Bir zamanlar size yazmak selam vermek bile bize hayaldi öyle ya sizler malum yerde büyük ustalar sınıfında idiniz bizler orada ayakçı takımıydık işte yazıyor kalabalık yapıyorduk , varlığımızın orada bir değeri yok gibi birşeydi. Sudan sebeplerle insanlar horlanıyor bazı üyeler el üstünde tutulurken diğerleri eh işte gibiydi, yorumlar bile farklı oluyordu. Sakın yanlış anlamayın ; KAFKASLI Hocam
ben öyle ulaşılmaz insanları hor gören biri deyilim bu benim haddime deyil
bunuda yanlış düşünüyorsun ben bu siteninde eski üyelerindenin adminlerindendim eskiden gizli hazineler idi daha sonra bir kaç site değişikliği oldu amca lakaplı cantar hocam metin hocam aydın hocam mami daha ismini sayamadığım niceleri beni onlara sorarsan sana kim olduğumu söylerler