Kurt kafası ve farklı işaretler ? | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Kurt kafası ve farklı işaretler ?

efesira

Kullanıcı
Konu sahibi nerdesin. Cimbizla nokta gosteriyorum. Kayipsin. ??? İlave biseyler daha gordum .takip ederseniz konuyu. Devamini yazacam
karşı tarafa arka taraftan çıkabilirimde kayalar çok yürüyor en yakın zamanda gidip kontrol edeceğim yakında üstadım ... başka bir detay varsa önereceğiniz yada tavsiye edeceğiniz yerler bakabilirim orayada.

TRUVA

Admin
karşı tarafa arka taraftan çıkabilirimde kayalar çok yürüyor en yakın zamanda gidip kontrol edeceğim yakında üstadım ... başka bir detay varsa önereceğiniz yada tavsiye edeceğiniz yerler bakabilirim orayada.
Arka yonden yamac noktadan bu noktanin altina giden tunel olmali. Arka cepheyi bu sekilde resim cek. Arkadan gorunuse gore yamactaki giris nerden bakalim. Yamac yerden girisi. Arka yuzden

efesira

Kullanıcı
Arka yonden yamac noktadan bu noktanin altina giden tunel olmali. Arka cepheyi bu sekilde resim cek. Arkadan gorunuse gore yamactaki giris nerden bakalim. Yamac yerden girisi. Arka yuzden
en yakın zamanda gideceğim zaman çekeyim hocam . orta tarafta uzun minik ırmak var arkadan dolanınca detaylı resimleyim ... neye ait hocam peki bu ? eşkiya mı?

Üst Alt