Kendinden biliyor gibisin. Sende oyle yerleremi takiliyorsunArıcı ve çobanların sık takıldığı yerlerde mutlaka birşeyler vardır![]()
Kendinden biliyor gibisin. Sende oyle yerleremi takiliyorsunArıcı ve çobanların sık takıldığı yerlerde mutlaka birşeyler vardır![]()
karşı tarafa arka taraftan çıkabilirimde kayalar çok yürüyor en yakın zamanda gidip kontrol edeceğim yakında üstadım ... başka bir detay varsa önereceğiniz yada tavsiye edeceğiniz yerler bakabilirim orayada.Konu sahibi nerdesin. Cimbizla nokta gosteriyorum. Kayipsin. ??? İlave biseyler daha gordum .takip ederseniz konuyu. Devamini yazacam
Arka yonden yamac noktadan bu noktanin altina giden tunel olmali. Arka cepheyi bu sekilde resim cek. Arkadan gorunuse gore yamactaki giris nerden bakalim. Yamac yerden girisi. Arka yuzdenkarşı tarafa arka taraftan çıkabilirimde kayalar çok yürüyor en yakın zamanda gidip kontrol edeceğim yakında üstadım ... başka bir detay varsa önereceğiniz yada tavsiye edeceğiniz yerler bakabilirim orayada.
en yakın zamanda gideceğim zaman çekeyim hocam . orta tarafta uzun minik ırmak var arkadan dolanınca detaylı resimleyim ... neye ait hocam peki bu ? eşkiya mı?Arka yonden yamac noktadan bu noktanin altina giden tunel olmali. Arka cepheyi bu sekilde resim cek. Arkadan gorunuse gore yamactaki giris nerden bakalim. Yamac yerden girisi. Arka yuzden