Kuru taş duvar,mihrap ve üçgen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Sen o zaman işareti farklı yorumluyorsun. Bakın bitki örtüsü definede herşeydir. Biri işaret görünce noktayı arar başka birisi bitki örtüsünü görünce işaretin yerini arar. Peki ceviz ağacı duruyor mu yoksa oda mı gitti? İncirleri boşver kendinden yetişen incir kökünü bir kemik arasından alır. O kafanı karıştırır

pelteks

Kullanıcı
Taşların üzeri yabani ağaç ve çalılarla kaplı idi...düz alan 1 dönüm kadar...oynanmış olduğundan bitki örtüsü yok...ceviz gitti...zira duvar ve ceviz zeminden 3 mt kadar yüksekte idi...dibindeki duvar kısmında yani taş duvar içinde 2 kişinin üst üste yatacağı büyüklükte boşluk vardı...kepçe temizledi...içinden horosan haçlar çıktı...mavi horosan, kırmızı taş gibi garip bulgular vardı.zamanla hayvan da yuva yapmış.

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Taşların üzeri yabani ağaç ve çalılarla kaplı idi...düz alan 1 dönüm kadar...oynanmış olduğundan bitki örtüsü yok...ceviz gitti...zira duvar ve ceviz zeminden 3 mt kadar yüksekte idi...dibindeki duvar kısmında yani taş duvar içinde 2 kişinin üst üste yatacağı büyüklükte boşluk vardı...kepçe temizledi...içinden horosan haçlar çıktı...mavi horosan, kırmızı taş gibi garip bulgular vardı.zamanla hayvan da yuva yapmış.
Böyle bir taşa denk geldin mi?

Ekli dosyalar

• 405B1EEE-F36D-4778-B60B-9A3D12766E0A.jpeg
    405B1EEE-F36D-4778-B60B-9A3D12766E0A.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 31

pelteks

Kullanıcı
Hayır...siyah taş hiç denk gelmedi....Bu arada aklıma geldikçe yazıyorum....düz olan zemin diğer bahçelere göre 1 metre ilave dolgu var...yan kısımlar meyilli..burası düz....bir iki yeri yoklattım...ortlama 1 1,5 mt den harçla yapılmış kireç taşına benzer kesilmiş gibi büyük blok var..altar gibi... yanindaki noktayı kepçe kazarken içeri baya toprak aktı...ama dolunca takip edemedik...derine iniyor gibi geldi kapattık

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Yarın ola hayrola. İnş’ALLAH diğer ustalar faide sağlar. Siz kısıtlısınız biz kısıtlanıyoruz sizi yanıltmaktan kaçınırım. Gönül isterdi ki tepsi gibi görsel olsun yorum yerli yerinde olsun. ALLAH emeğinizi zayi ettirmesin İnş’ALLAH. 🤲

pelteks

Kullanıcı
Yarın ola hayrola. İnş’ALLAH diğer ustalar faide sağlar. Siz kısıtlısınız biz kısıtlanıyoruz sizi yanıltmaktan kaçınırım. Gönül isterdi ki tepsi gibi görsel olsun yorum yerli yerinde olsun. ALLAH emeğinizi zayi ettirmesin İnş’ALLAH. 🤲
Saolasın...doğal olmayan birşeyler var...nedir bilmiyorum...nasipte ne varsa o olur.iyi geceler

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Saolasın...doğal olmayan birşeyler var...nedir bilmiyorum...nasipte ne varsa o olur.iyi geceler
Evet normal olmayan çok şey var ama işlem öncesi ve işlemin asıl olduğu an yok en önemlisi işlem öncesi yok bu sebeple bu normal olmayan durumlardan sizi yanlışa sürüklemekten haya ederim. O sebeple diğer ustalarında fikirlerini beyan etmelerinde faide var diye düşünüyorum. Hayırlı geceler İnş’ALLAH. 🤚

pelteks

Kullanıcı
Evet normal olmayan çok şey var ama işlem öncesi ve işlemin asıl olduğu an yok en önemlisi işlem öncesi yok bu sebeple bu normal olmayan durumlardan sizi yanlışa sürüklemekten haya ederim. O sebeple diğer ustalarında fikirlerini beyan etmelerinde faide var diye düşünüyorum. Hayırlı geceler İnş’ALLAH. 🤚

Ekli dosyalar

• 20230114_195543.jpg
    20230114_195543.jpg
    118.8 KB · Görüntüleme: 22

KANAS_USTA

Vip Üye
Neyin nerde ne kadar mesadefe ve yönde olduğu detaylı kroki yapabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt