Anlıyorum fakat su kuyuya gelmeden nasıl kesilebilir .Motorla çekiyorum işlem yapmak için ardından bilindik yöntemleri uyguluyorum ama şişme yapıp tekrar akıyor .Ayrıca kayanın içinden akıntı var .Benim aklıma gelen son yöntem akıntının önünü elenmiş çamur ile tıkamak yaklaşık 40cm yükseklik mesafesi var .genişlik olarak kuyunun 3/1 kısmına denk geliyor Buda.bu mesafedeki bi çamur yığını suyu tıkamaya fayda sağlar mı sizce ?
kuyuda oda tünel veya boşluk varmı bilmiyorum maalesef suyu durdurmadan bunu asla bilemem.Ağzına kadar toprakla dolu bir kuyuyu boşalttım.Kuyu 13 metre ve 12.5 metreye kadarda su yoktu hafif balçık oluşmuştu.en azından suyu kesip kontrol etmem gerek .Maddi olarakta ciddi paralar harcadım.Bu suyu mutlaka minimal seviyede tutmak istiyorum ona bile razıyım
Çok yazmak yorum yapmak da istemiyorum ama her definecinin yolun başında düştüğü hataya düşmüşsünüz maalesef bir anlık heves ve galeyan ile hareket etmişsin elinde net bi şey olmadan baya masraf ettim diyorsunuz bu yaptığınız bariz kumar oynamak. delil emare olmayan yere böyle dalmak ne bileyim ilerde sizi çok daha üzer. Ayrıca her tarihî yapı her duvar her kuyuda illa ki birşey olacak diye kural yok .
diyelim ki sizin kuyuda var, çok bildiğimden değil şüphesiz diğer ustalar bizden daha Bilgilidir ama ,kuyularda zeminde olmaz zaten giriş biraz yukarıda yandan taş örme ile kapatılmış içi kum doldurulmuş tünel gider üç dört metre sonra başka oda yada tünele gider. Tavsiyem sağlam bi Çubukçu ile yada yeraltı cihazlari ile etrafı analiz ettirin boşa canınızı riske atmayın paranızı kumara yatırmayın.
Not ve yasal hatırlatma : ruhsatlı çalışma yaptığınızı varsayarak bunları yazdım ve önerilerde bulundum.