Kuyudan Çıkan MeTaL Kroki... | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Kuyudan Çıkan MeTaL Kroki...

drapeta

Kullanıcı
nce 3 kişi olacaklar sonra 7 kişi kelimesi gene şifre veya kendi aralarındaki dildir belgelerde gecer hemen belgerin başında 3 -7 -7- 21 veya 3 -7 - 21 diye ve 7 ile taksim ettik diye burda anlatılmak istenen 2 durum var
-1 durum 7 birim kenarlı üçgen 21 yapar ama 7 birimi ne olarak kullanılmış sahada bakmak gerek 7 bazen sudur bazen başka birşey
-2 durum burda üçleme den söz eder üçlemenin çalışması için başlangıçta 2 eleman yani ateş ve su bunları birleştirmek içinde bir guç 7 ise koruyucu tim asker sayısıdır 7 metafizik varlık bu varlıklarda herbiri degişik bir veya kabileden olur bu şekilde devam eder kısacası ve özü davut yıldızı uygulanışıdır yine belgelerde geçer 3 -7 -7 -7 diye buda hep ustaların yorumlarında okudugumuz ama somut olarak görmedigimiz kuçuk haç tır 37-7-74-148 ve daha nice sayılar haç kucuk haç gizli haç diye devam eder gider bizde ögrenebildigimiz kadarını ögrenecez belgelerde gene geçer 17 sayısı bunu incelersek bazen agaç bazen kutsal ruh bazen başka bir şey der ama bence buda 3- 7- 7 -7 gibi yani 1- 7- 0 -0 neyse bugunluk bu kadar yeter belgelerin orijınalse orta tılsım nasıl bozulur veya en kestirme şekilde bozulur bilgiside olmalı okunacak metin veya ayetler yazılı olmalı
çok tşkkr ettim usta bakış açımda farklılıklara yok açtın birde kısa bir bilgi vereyim o 3 7 7 21 yazan rakamlarda sırlardan biride şu farklı bir yerden kordinat adı altında yaptığım araştırmalarda şaşırtıcı ama şöle bir sonuca ulaştım rusya baş konsolosluğu verdi bana ne alakaysa şaştım kaldım onca yıl önce kordinatı nerden biliyordu bu züppeler

drapeta

Kullanıcı
@drapeta selam usdam,,
Benim arasdirmalarimda buldugum ve resimledigim isaretlerden hic bir sıkıntım yok, Ayrica Şu bilinmeliki benim asla hic bir belgem yok ve olmadida, Ben Sitelerdeki kirik dokuk bilgilerle calisdim ve o resimleri çeldim, Siteye bu resimleri koydum,Susn benim arsivimde 1000 in üstünde sayida resimler var yani tumuju koymadim , Yani demem oki bu bölgedeki resimler bunlar ve usdelik bir birine yakın,
Sizin bölgenizdekileri de sizler bulmus olabilirsiniz ,Eyvallah ,
Ayrica ben kimseye resimlerinden ve tazdigi tazidan dolayida itiraz etmem,
Ger define sitesinde bu hikayeler üc asagı bes yukari vardir ben bunlardan bilgi alip araştırıyorum,
Yazi basliginda bu hikayeyi hic duymadigimi belirtmisdim , ALLAH kolayliklar versin usdam
seni birazda olsun tanıyorum ustam çabanıda takdir ediyorum bende buralardan toplama b ilgilerle hareket ediyorum genelde ama işte bir yere kadar götürüp orda bırakıyor ilk ilgilemeye başladığımda karslı bir amcanın elinden okumuştum ama benim okuduklarımla burda dolaşanların arasında inan bana ucurum var dur bakalım inş sonucu güzel olacak.. aslında senın yerlere kanıtlama bağlamında ufak bir çalışma yapsan da emin olsan daha mantıklı olur die düşünüyorum tabi sen daha iisini bilirsin..

balkaya34

Vip Üye
seni birazda olsun tanıyorum ustam çabanıda takdir ediyorum bende buralardan toplama b ilgilerle hareket ediyorum genelde ama işte bir yere kadar götürüp orda bırakıyor ilk ilgilemeye başladığımda karslı bir amcanın elinden okumuştum ama benim okuduklarımla burda dolaşanların arasında inan bana ucurum var dur bakalım inş sonucu güzel olacak.. aslında senın yerlere kanıtlama bağlamında ufak bir çalışma yapsan da emin olsan daha mantıklı olur die düşünüyorum tabi sen daha iisini bilirsin..
@drapeta usdam ben yuzeydeki resimleri cekip siteye koyuyorum ve tüm sitelerdeki belgelerdende gördüğüm ,rastladığım tek kelime bile olsa Arşive alıp sakliyorum ve ,Mahalline varincada orda acip arsivledigim bilgilerlede konu neyse ne bilgi varsa resimliyorum , Amma Hafriyat işi yok, Zaten bir hafriyat benim o alana girme şansımı yok eder ,Onun için hatirlarsaniz sizden Teknoloji yardimi talebim olmuştu, Eskiya her kimse bilemem ama aranan isaretler burda bir kac derede ,tepede ,Dağda filan, O kırıntı yazıların hepsi doğru, Ancak yazanların katkı yapdıgı kelimeler,Cümleler bazan beni zora sokuyor, Mesela ( EŞ KEBAR UÇGEN yapdik ) gibi eklentiler,
Hafriyat isini ALLAH nasip ederse olabilir ,Etmezsede şükür derim Çunki hep ALLAH dan hayırlaysa ver diye dua ve niyazda bulurum, Gerisi ALLAHA kalmisdir ,

tuarec

Vip Üye
@drapeta usdam ben yuzeydeki resimleri cekip siteye koyuyorum ve tüm sitelerdeki belgelerdende gördüğüm ,rastladığım tek kelime bile olsa Arşive alıp sakliyorum ve ,Mahalline varincada orda acip arsivledigim bilgilerlede konu neyse ne bilgi varsa resimliyorum , Amma Hafriyat işi yok, Zaten bir hafriyat benim o alana girme şansımı yok eder ,Onun için hatirlarsaniz sizden Teknoloji yardimi talebim olmuştu, Eskiya her kimse bilemem ama aranan isaretler burda bir kac derede ,tepede ,Dağda filan, O kırıntı yazıların hepsi doğru, Ancak yazanların katkı yapdıgı kelimeler,Cümleler bazan beni zora sokuyor, Mesela ( EŞ KEBAR UÇGEN yapdik ) gibi eklentiler,
Hafriyat isini ALLAH nasip ederse olabilir ,Etmezsede şükür derim Çunki hep ALLAH dan hayırlaysa ver diye dua ve niyazda bulurum, Gerisi ALLAHA kalmisdir ,
cumlelerde geçen eşkenar üçgen kelimesi hangi sistemin kullanıldıgını anlatmak içindir eşkenar uçgen tanrı üçgenidir ikizkenar üçgen hz meryem üçgenidir dik üçgen hz isa ötegi adıyla pisagor üçgenidir bazen aynı cins üçgenlerle çalışma yapılır bazende nalbant alanında oldugu gibi hz isa üçgeni(11,5-12,50-4,90 üçgeni) sonra doguya 300 adım ag agdan guneye 300 adım buda ikizkenar üçgen tapan kenarı soylenmemiş otomatikman hesapla çıkar veya başlangıç noktasına birleşimdir tanrı üçgenide davut yıldızı oluşturmak içindir bazen üçgenin bir kenarının ölçüsü varsa mesala 13 m dogu batı iki agaç mesafesi kuzeye ve guneye 13+13 =26 kerteriz uygulaması veya bizim tdilimizle röper edilerek üçgenin öteki köşeleri bulunabilir burda önemli olan tanrı üçgeni aynı tanrı gibi görünmez olmasıdır yani belgelerde 19 adımlı eşkenar üçgen yaptık köşelerine taş diktik ortasına kavak agaçı diktik demesi durumunda köşelerde taş olmayacaktır taş aramayın köşeleri illa bulacaksak ortadaki agaçtan 1/3 ve 2/3 mesafeleri kullanarak eşkenar üçgen özelliklerini kullanarak üçgen köşeleri oluşturulabilir

tuarec

Vip Üye
çok tşkkr ettim usta bakış açımda farklılıklara yok açtın birde kısa bir bilgi vereyim o 3 7 7 21 yazan rakamlarda sırlardan biride şu farklı bir yerden kordinat adı altında yaptığım araştırmalarda şaşırtıcı ama şöle bir sonuca ulaştım rusya baş konsolosluğu verdi bana ne alakaysa şaştım kaldım onca yıl önce kordinatı nerden biliyordu bu züppeler
ustam belgelerinde tılsım oluşturma çözme konusunda bilgiler varsa ögrenin bizede ögretin :)

drapeta

Kullanıcı
ustam belgelerinde tılsım oluşturma çözme konusunda bilgiler varsa ögrenin bizede ögretin :)
=)) bildiklerimi anlatayım kısadan, tılsımları var elbet yazdığı bilgilerde bölgeler kadar gercek tılsımın olduğu tuzaklarının olduğu , mesela derki tek tek her gömüye tılsım yaptım giderkende tüm bölgeye kara büyü yaptım kara büyüyü pek blmiyorum ama tek tek yaptığı tılsımlar akrep yılan ve kertenkele dünya var oldukça bunlar burda payidar kalacaktır der ki onlarcasına denk geldim hatta kısaca şundan pahsedeyim mezarın başına baltacığımla yardığım külçeyi koydum der bi noktyadan bakınca bir e bir yarık külçe bunu buldum ama yüksek bir yer 4metre gibi kumdan yukarda kayalıkta çıktım oraya hafif salladım sallanıyor taş ama cıkmıyor malzemeyi aldım ve taşı çıkardım altım uçurum olduğu için taşı oraya ittim taş düştüğü anda kolum kadar uzun daha yeni paerlatmışlar gibi pırıl pırıl göz göze geldik bu bir hamleyle yukarı cıçradı ve koluma vurup 4 metreden aşşağı kuma düştü tam gaz suya koştu denize suya girdi ve kayboldu diğerleride böle tılsımlar sana zarar vermiyor kaçıp suya atlıyor suya düşün yok oluyor çözümünü çok kolaymış ses bildiğimninsan sesine adapteler a dediğin anda devreye giriyor ve kaçıyor bunu yeni öğrendim ve denedim inan bana bende şaştım kaldım neresi kapı giriş diye düşünüyorsam orda ya kertenkele ya akrep yada yılan resmi var tılsımdan korkum yok ama tuzakları düşündürüyor mağaranın ağzına hayvan çanı yaptık der koyun çanı çanı söküp attım çan dediğim 4metre yüksekliğinde 6 metre genişliğinde mağaranın ağzı çıktı içi su dolu sadece 15 metre gidiyor duvar örülerek tuzaklanarak kapatılmış onları yüklücem fırsat oldukça

drapeta

Kullanıcı
selam.. yine aynı bölge ve bilgisi şöyle kapıdan içeri girme içerisi labirent gibidir çıkmazsın kaybolursun dışarıya bir kuyu yaptık içinede krokiyi bıraktık yanınada yol harçlı olarak bir avuç .......... bıraktık.. yanlız dikkat et kapağın altına su kacırırsan içindekini zay edersin die devam eden bie bilgi 3ay suyu kesmek için uğraştım mantık olarak kuyunun içinde deri veya kağıttan kroki var die düşünmemizi sağlıyor neyse suyu kestim ve kapağı kaldırdım birde ne göreyim kuyunun içi su dolu butun biskolojim çöktü 3ay suyu kesmek kapağı kadırmak için hatcadığım çabaya yandım baktım dibinde bu metal parcası demir gibi gözüküyordu paslı bir demir tam atacakken arkadaşım elimden aldı atma bakarız die sonra baktığımızda üzerinde altın perçinleri gördük ve temizledim işte orda hata yaptım bilerek suyun içine bırakmış zamanla paslanmış ve o paslar dağ tepe gibi görünmesini sağlamış karanlık bir odaya masanın üzerine koydum mum yakıp etrafında gezdirdim çevreyide bildiğim için anında nereyi bahsettiğini anladım ama inanılmaz bir hazdı dicem oki bu pij inanılmaz zeki wolcan.. piskolojik olarak oynuyor işle ilgilenenle bu siz değerli arakadaşlarıma tecrube olsun die anlattım ve görsellerini paylaştım yaradanım herkezin gönlüne göre versin saygılar=))

tuarec

Vip Üye
=)) bildiklerimi anlatayım kısadan, tılsımları var elbet yazdığı bilgilerde bölgeler kadar gercek tılsımın olduğu tuzaklarının olduğu , mesela derki tek tek her gömüye tılsım yaptım giderkende tüm bölgeye kara büyü yaptım kara büyüyü pek blmiyorum ama tek tek yaptığı tılsımlar akrep yılan ve kertenkele dünya var oldukça bunlar burda payidar kalacaktır der ki onlarcasına denk geldim hatta kısaca şundan pahsedeyim mezarın başına baltacığımla yardığım külçeyi koydum der bi noktyadan bakınca bir e bir yarık külçe bunu buldum ama yüksek bir yer 4metre gibi kumdan yukarda kayalıkta çıktım oraya hafif salladım sallanıyor taş ama cıkmıyor malzemeyi aldım ve taşı çıkardım altım uçurum olduğu için taşı oraya ittim taş düştüğü anda kolum kadar uzun daha yeni paerlatmışlar gibi pırıl pırıl göz göze geldik bu bir hamleyle yukarı cıçradı ve koluma vurup 4 metreden aşşağı kuma düştü tam gaz suya koştu denize suya girdi ve kayboldu diğerleride böle tılsımlar sana zarar vermiyor kaçıp suya atlıyor suya düşün yok oluyor çözümünü çok kolaymış ses bildiğimninsan sesine adapteler a dediğin anda devreye giriyor ve kaçıyor bunu yeni öğrendim ve denedim inan bana bende şaştım kaldım neresi kapı giriş diye düşünüyorsam orda ya kertenkele ya akrep yada yılan resmi var tılsımdan korkum yok ama tuzakları düşündürüyor mağaranın ağzına hayvan çanı yaptık der koyun çanı çanı söküp attım çan dediğim 4metre yüksekliğinde 6 metre genişliğinde mağaranın ağzı çıktı içi su dolu sadece 15 metre gidiyor duvar örülerek tuzaklanarak kapatılmış onları yüklücem fırsat oldukça
işte böyle eşkiya gömüleri ve tılsımlanmış gömüler biraz zordur ugraştırıcıdır ve hatta tehlikelidir metafizik yaratıklar insan sesine duyarlıdır ancak uyanıp gömü yü görmesse gene gelir seni bulur bunu mani olmak için tılsımı çözmek veya riske girmek istiyorsak define ekibinde kaç kişi varsa o kadar altın para veya metaryal kazılan yere atılır buda cinleri aldatmak içindir topragın hakkı da denir buna fiziksel hayali şekilde hayvan görülüyorsa bunun çözümü vardır

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
cumlelerde geçen eşkenar üçgen kelimesi hangi sistemin kullanıldıgını anlatmak içindir eşkenar uçgen tanrı üçgenidir ikizkenar üçgen hz meryem üçgenidir dik üçgen hz isa ötegi adıyla pisagor üçgenidir bazen aynı cins üçgenlerle çalışma yapılır bazende nalbant alanında oldugu gibi hz isa üçgeni(11,5-12,50-4,90 üçgeni) sonra doguya 300 adım ag agdan guneye 300 adım buda ikizkenar üçgen tapan kenarı soylenmemiş otomatikman hesapla çıkar veya başlangıç noktasına birleşimdir tanrı üçgenide davut yıldızı oluşturmak içindir bazen üçgenin bir kenarının ölçüsü varsa mesala 13 m dogu batı iki agaç mesafesi kuzeye ve guneye 13+13 =26 kerteriz uygulaması veya bizim tdilimizle röper edilerek üçgenin öteki köşeleri bulunabilir burda önemli olan tanrı üçgeni aynı tanrı gibi görünmez olmasıdır yani belgelerde 19 adımlı eşkenar üçgen yaptık köşelerine taş diktik ortasına kavak agaçı diktik demesi durumunda köşelerde taş olmayacaktır taş aramayın köşeleri illa bulacaksak ortadaki agaçtan 1/3 ve 2/3 mesafeleri kullanarak eşkenar üçgen özelliklerini kullanarak üçgen köşeleri oluşturulabilir

Konu içinde aşılması zor fakat imkansız olmayan konular var. elbette çözümleri olmalı ve tılsım büyü denilen şeylerde oldukça basit bir yöntem ile çözülmelidir diye düşünüyorum. belki de hepsi kurgu, belki de tılsım ve büyü hiç yok, geride bıraktıkları aldatıcı bilgilerde olabilir, zihin neye inanırsa onu üretir.

@tuarec ustanın verdiği bilgiler bana kalırsa daha mühim ;) genele vermiş bilgiyi, sadece bir noktaya değil. kalemine gönlüne sağlık. herkes vermez paylaşmaz. Altın arayana altındır bu bilgiler. gerisi kişinin okumasına kalmıştır. yazıyı değil doğayı.

ayrıca @drapeta ustaya teşekkür ederim, bilgilerin doğru oldugunu Allah bilir, ben farklı bakış açısı getirdiği için teşekkür ederim.
buldugu metal parça gittiği her koyda her kuyuda varsa bahsettiği börek örneğine uygundur, yanlız bu parçadan sadece bir adet varsa, dalgaların getirdiği bir batık parçası diyebilirim ancak.

Son düzenleme:

balkaya34

Vip Üye
@BoZKurT usdam selam,
Ben 1975 yilindan bu yana her dag herderede gezdim araştırdım , Hic bir olagan üstü bir olusumla karşılaşmadım, Sizinde bahsettiginiz gibi ,Kişi korktuğunda böyle hallerle karşılaşıyor , Tahmin ediyorum, Yani aklindan o an ne geciyorsa ,Hayaline o geliyor gibi , Deve dikenini Aslan sanarsın ,
Söz konusu 3 lemeler vardir ve çok önemlidir, Elinde en iyi cihazda olsa Aradiginizin üstüne varmadiysaniz yok der gidersiniz, Dolayısıylada bence 2 nci ucu bulduysaniz veya 2 uc sifresi verilmisse 3 ncü noktayı siz baglarsiniz, cunki 3 ncü uc belirtilmemiştir şifre budur herhalde ,

Üst Alt