Kuyudan Çıkan MeTaL Kroki...

SiyahBeyaz

Vip Üye
Rus haritasi ve koordinatları hakkında genelden yada özelden bilgi veremiycem ne yazıkki. Ama şu tılsımlı mal kısmıyla ilgili bir bilgi vereyim: Ustalarım misal bir yeri açtık hiç olmaması gereken bir hayvan karşımıza çıktı ve kaçıyor hayvanı tutuyoruz, Kemik saplı siyah bıçakla Sap kısmını hayvana dokunduruyoruz, yada küp çıktı karşımıza hakeza bu bıçağın sapıyla küpe vuruyoruz. Herangi bir ritüel yada okuma yapmıyoruz ekstra, besmele her işte olduğu gibi bu işi yaparken de çekmek yeterli olucak.... Tılsımla fiziki bir nesne hayvana dönüşmüşse yada ağzı kapalı küp bakraç vesaire için yapılacak uygulama bu... Olağanüstü şeyler yaşadığınız korunaklı yerler için değil bu anlattığım formül...

tuarec

Vip Üye
evet kanas ustaya katılıyorum biraz daha açabilirmisin konuyu tılsım özellikle karşımıza cıkınca ki cıktı kontrol edemiyoruz kacıp denize atlıyorlar öle böl böl bakmaktan başka bişi yapamıyoruz önerin nedir siyah beyaz ustam =)

bu işlem yani tılsımın gözükmesi bilerek veya bilmeyerek yaptıgınız bir rituelin kazanımıdır

tuarec

Vip Üye
Rus haritasi ve koordinatları hakkında genelden yada özelden bilgi veremiycem ne yazıkki. Ama şu tılsımlı mal kısmıyla ilgili bir bilgi vereyim: Ustalarım misal bir yeri açtık hiç olmaması gereken bir hayvan karşımıza çıktı ve kaçıyor hayvanı tutuyoruz, Kemik saplı siyah bıçakla Sap kısmını hayvana dokunduruyoruz, yada küp çıktı karşımıza hakeza bu bıçağın sapıyla küpe vuruyoruz. Herangi bir ritüel yada okuma yapmıyoruz ekstra, besmele her işte olduğu gibi bu işi yaparken de çekmek yeterli olucak.... Tılsımla fiziki bir nesne hayvana dönüşmüşse yada ağzı kapalı küp bakraç vesaire için yapılacak uygulama bu... Olağanüstü şeyler yaşadığınız korunaklı yerler için değil bu anlattığım formül...
teşekkurler ustam ( çıplak elle tutulmaması önerisiyle)

drapeta

Kullanıcı
ne görürseniz görün ne duyarsanız duyun konuşmayın mütün tılsımların ana direği sestir insan sesi ordaki varlık insan sesine adaptedir sesini duyduğu anda devreye girer duymasada devreye girer ama zarar veremez
bu işlem yani tılsımın gözükmesi bilerek veya bilmeyerek yaptıgınız bir rituelin kazanımıdır

evet ustam rahatsız ediliyorsan zaten adresin doğrudur birde ben tılsım olayını şöyle biliyorum ne duyarsanız duyun ne görürseniz görün koonuşmayın tılsım ordaki varlık sese adaptedir senin senını duyduğu an devreye girer duymasada devreye girer ama sana zarar vermez düşün bacak kalınlığında bir yılan açmış ağzını sana doğru geliyor gelde ses cıkarma=) sen yaklaştıkca uzaklaştırmak için elinden geleni yaparki başıma geldi tecruben var bir kaç defa ve o yerlerim hala ölece duruyor başa cıkamayacağım şeyin savaşını vermem çözeriz diyen adamlarında yüzde 90ı hikaye onunda yaşadık kaçarken benden önde gittiklerini gördüm =)

DADAŞBOZKURT

Kullanıcı
Aslinda Bana göre nereyi ve neyi anlattığını Anlamak gerekiyor,
Bölge olarak, Bir bölgeden bahsediyor,
Bölgenin ozelliginden bahsediyor, Yani Eşgiya olarak yasadigi bölgeden bahsediyor,
O bölgede UÇAN ATLAR UCAN YILANLAR ,KERTENKELER,den bahsediyor ve o bölgede Cok güçlü KARTAL lardan bahsediyor,
( Karlık tepenin kuzeyinde derin çatakta granit kaya üzerine muhteşem işlenmiş orjinal boyutta bir at resmi.Atın kanatları açık,uçmaya hazır vaziyette.
Dev bir kertenkele kuyruğu S şeklinde bitim yerini istavroz biçimi verilmiş ,ata saldırır bir konumda.Bu kayaya tek bir patika çıkar.Diğer tarafından 5 basamakla inilir.Karşımıza yüksek düz bir kaya çıkar.Bu kayada 1.5 a,1.5 kabartma bizans haççı var.Yine bir patikadan dereye inilir. )

Arkadaşlar burası Karahasan köprüsünün yani, Alni kesikkayanin yani, Suyu ayakda icilen çeşmenin yani, Gözlük kayanin yanidır.
Kertenkelenin yanindan gecdiginizde patika yol ile Kiliseye ve harabelik olan yere varilır, Kertenkelenin yanindan asagi ibersen dereye inerve Oturak tasa oturup karsiba bakdigibda GÖZLÜK kayayi görürsünüz, Ve oturaga yakin bir Anakayadan oyma 60 cm tahmini boyda Mihrapvar ,
Yuksrda sol tarafda SINEKLI magra var ama kapali, Tasa outurup batiya bakarsiniz orda tepede bir adam resmi gorunur Ufukda ,Onada Tepede oyuran TÜRK demis bunlarin hepsinun resmi bu sutede var ,Karahasan koprusu haric ,
Cunki koprü degirmene su tasiyor ,yani insab veya hayvanin gecdigi kopru degil ,Bu kopru 1920 li yillarda asiri bir Sel sebebiyle yikilmış, Ayak yerleri mevcut,
Degirmen yeri mevcutdur, Herhalde fazla zamaninizi almadim İNSAALLAH
Uçan yılanlar diye bahsedilen kertenkelenin bir türüdür kayalıklardan aşağılara hızla hareket ettikleri zaman uzaktan uçan yılan gibi gozukurler o bölgede bu canlılardan olması lazım Ayaksız Kertenkele: Oluklu kertenkelelerin bacakları yoktur, bu yüzden dışarıdan bakıldığında tamamen bir yılana benzerler. Ancak yılanlardan farklı olarak göz kapakları vardır ve kulak delikleri belirgindir. Böyle düşündünüz mü

DADAŞBOZKURT

Kullanıcı
Uçan yılanlar diye bahsedilen kertenkelenin bir türüdür kayalıklardan aşağılara hızla hareket ettikleri zaman uzaktan uçan yılan gibi gozukurler o bölgede bu canlılardan olması lazım Ayaksız Kertenkele: Oluklu kertenkelelerin bacakları yoktur, bu yüzden dışarıdan bakıldığında tamamen bir yılana benzerler. Ancak yılanlardan farklı olarak göz kapakları vardır ve kulak delikleri belirgindir. Böyle düşündünüz mü
Mikro/Makro Böcekler: Deniz Melekleri (Pteropoda)
Mikro ve makro ölçekte "uçan at" denildiğinde akla ilk gelen canlı grubu deniz melekleridir. Bunlar aslında uçan birer at değil, kanat benzeri uzuvları olan küçük deniz salyangozlarıdır. Deniz seviyesinde. Kayaliktan assagi uçan yılanlar ve deniz atı uçan atlar asıl şifre burda . Böyle düşündünüz mü.

drapeta

Kullanıcı
sadece kerten kele gördüm arkadaşım, oda denize giderek kayboldu giriş die düşündüğüm her yerde bu 3 sürüngenin resmi oluyor bazen kertenkele bazen yılan bazende akrep ama mutlaka oluyor hatta bulabilirsem resim yükleyim sizlerde görün tecrube olsun ayaksız kertenkele adı altında bir yılan türü var evet çok yavaş hareket eder köylülerde ayaksız kertenkele der çokda var..

DADAŞBOZKURT

Kullanıcı
sadece kerten kele gördüm arkadaşım, oda denize giderek kayboldu giriş die düşündüğüm her yerde bu 3 sürüngenin resmi oluyor bazen kertenkele bazen yılan bazende akrep ama mutlaka oluyor hatta bulabilirsem resim yükleyim sizlerde görün tecrube olsun ayaksız kertenkele adı altında bir yılan türü var evet çok yavaş hareket eder köylülerde ayaksız kertenkele der çokda var..

5. "Deniz Seviyesi" Kilidi​

Eğer dağ denize sıfırsa, hazineyi sadece gel-git (med-cezir) zamanlarında ortaya çıkan bir mağara ağzına saklardı

• Deniz yükseldiğinde giriş tamamen su altında kalır ve ulaşılmaz olur. Sadece günün belirli saatlerinde, sular çekildiğinde giriş açılır. Bu, hem doğal bir koruma sağlar hem de meraklı gözlerden yeri tamamen gizler. Böyle bir mantık acaba bu bölgede ki deniz seviyesi son 200 yılda azalmismi yada coğalmışmı.

DADAŞBOZKURT

Kullanıcı
selam.. yine aynı bölge ve bilgisi şöyle kapıdan içeri girme içerisi labirent gibidir çıkmazsın kaybolursun dışarıya bir kuyu yaptık içinede krokiyi bıraktık yanınada yol harçlı olarak bir avuç .......... bıraktık.. yanlız dikkat et kapağın altına su kacırırsan içindekini zay edersin die devam eden bie bilgi 3ay suyu kesmek için uğraştım mantık olarak kuyunun içinde deri veya kağıttan kroki var die düşünmemizi sağlıyor neyse suyu kestim ve kapağı kaldırdım birde ne göreyim kuyunun içi su dolu butun biskolojim çöktü 3ay suyu kesmek kapağı kadırmak için hatcadığım çabaya yandım baktım dibinde bu metal parcası demir gibi gözüküyordu paslı bir demir tam atacakken arkadaşım elimden aldı atma bakarız die sonra baktığımızda üzerinde altın perçinleri gördük ve temizledim işte orda hata yaptım bilerek suyun içine bırakmış zamanla paslanmış ve o paslar dağ tepe gibi görünmesini sağlamış karanlık bir odaya masanın üzerine koydum mum yakıp etrafında gezdirdim çevreyide bildiğim için anında nereyi bahsettiğini anladım ama inanılmaz bir hazdı dicem oki bu pij inanılmaz zeki wolcan.. piskolojik olarak oynuyor işle ilgilenenle bu siz değerli arakadaşlarıma tecrube olsun die anlattım ve görsellerini paylaştım yaradanım herkezin gönlüne göre versin saygılar=)) bu arada videoyu yükleyemedim=((

Bence bunlar tuzak. Yanlış yönlendirme. K
Kertenkele tuzak . !!!!!! Aldatmaca

Üst Alt