vinçle gel ozaman kule vinç olsunbak onu iyi demedin bilmiyorum düz kontağı ama anahtarı almam gerekecek şimdi anahtarda karanar ustanın evdedir en iyisi evide almak![]()
vinçle gel ozaman kule vinç olsunbak onu iyi demedin bilmiyorum düz kontağı ama anahtarı almam gerekecek şimdi anahtarda karanar ustanın evdedir en iyisi evide almak![]()
vinçle gel ozaman kule vinç olsun![]()
maden Merhum dedeniz aklınıza geldi. zulmetin ve günahın gökyünüzü saracağı, türlü rezillik ve ahlaksızlığın ayyuka çıkacağı bu gece de, gelin hep beraber '' tüm akraba-i talukatımızın, gelmiş geçmiş tüm müslümanların, cümle müslüman ölmüşlerine Rab Teala Hayırla muamele etsin. Allah c.c. onlara Rahman sıfatı ile rahmet eylesin.'' diye dua edelim...
onlar; bize bu mübin-i İslamı sapasağlam teslim etti. O'na ve onlara layık müslümanlardan olmayı Rabbim hepimizi nail etsin inşaalah.
bulur bulamayacagı bir şey yokhım şimdi bide vinç lazım karanar ustanın vinç varmıdır acaba![]()
ama benimde ufak,ufak gitmem gerekiyor..çünkü yarın kaldığım yerden devam etmek istiyorum.ne şapkası yaww???
Yaw mübarek video çekilirken kep vardı ya başta onu diyorlar onu![]()
![]()
![]()
![]()
işine gelmiyor şapka giderse karizma da giderYaw mübarek video çekilirken kep vardı ya başta onu diyorlar onu![]()
![]()
![]()
![]()
ustam biliyorda bilmemezliğe veriyor kepin yüzünden ev araba gidecek haberi yok![]()