@Roni USTAM YORUMUN VAR MI?
2 nolu resim 1 nolu resmin içinden bir kare ise, ibadethane olarak kullanılmış burası. Kilise veya manastır için çok küçük kalır. Ama bizdeki Erbain halvet odası gibi düşünmek gerek. Keşişlerin münferit yada küçük guruplar halinde ruhen kendilerini yükselttikleri bir alan. Yüksek bir yerde şehirden uzak sakın dağların arasında noktalara yapılır genelde bu tarz mekanlar....
sizin yorumlarınızı daha önce okudum ve ilgimi çekti o yüzden size seslendim duvardaki işaretin anlamını merak ettim sadeceÜye olduğunuz gibi konu açmışsınız ve direk bana seslenmenize şaşırdım.
Böyle bir yere herkesin bir yorumu olur illaki ama bu noktadan değil. Açılan saçılan zaman kaybıdır. Çevreyi incelemek lazım. Evveliyatında ne olarak kullanıldığı önemli. Kale mi manastırmı yoksa bir tür güvenlik noktasımı. Yeri incelemeden detay doğru olmaz.
Ama kaya modeli saklamaya elverişli.
ustam biz buraya soldan giriş yaptık 2. fotoğrafdaki işaret soldan girişteydi o detayıda ekledim sağ bölgeye girmedim eğer detay gerekiyorsa nasipse eklerimSelamün aleyküm
Öncelikle mekana hoş geldiniz
Arkadaşım burasi eski yaşam yeri gibi zaten açıkça gözüküyor kayalarin on kisimlari örülmüş birinci fotoğraf da sağ. Alt kisimda kapak taşlarından kemer ile giriş var konuza birde ustalarımız baksın teşekkür ediyorum
Ben bu haline yorum yapamam yerinde analiz ve inceleme isteyen bir yer burası. Ezber hareket edilecek konuma sahip değil.sizin yorumlarınızı daha önce okudum ve ilgimi çekti o yüzden size seslendim duvardaki işaretin anlamını merak ettim sadece