Böylede timsah gibi sanki Ağzında İnsan yiğormuş gibi ne demek istemiş yaptıran acaba!!!Gözleri giriş yerlerini veriyor diye düşünüyorum,farklı görüşlerede her zaman açığım
Yapmadım test fakat tuzaklı bir tünel girişi var,Tuzaksızı lazıminsan slüeti , el işareti ve ayak işareti kayadan ayrılmaman gerektiğini söylüyor sanki. tahminim altından bir giriş var.;
Teknoloji testi yaptnzmı ?
Doğru Karanar Usta,Ben nasıl bir amaçla yapıldığını anlatayım anladığım kadarıyla,Resme göre sol iç alt köşesinden labirentli tuzaklı kuru kafalarla girişin tehlikeli olduğunu resmetmişler girişin altına,yine sol resme göre arka köşesinde mezar odası girişi bulunmakta,Resimin ön kısmından Nar ağacının az açığında tünel mağara girişi kayanın altından geçip arkasındanda kayanın aynı girişe girilebilmektedir bu tünel girişi diğer kayaların altlarından da geçerek hedef'e götürür,Üzerinde bulunan kalp,kablumbağa,adam kafası eşinin mezarına murç deliğide nokta yerini vermektedir Boğa sağa yukarıya dönük,arkasında da yine boynuzlarıyla sade bir kafa bu 1.sayfanın sonunda siyah daireyle belirtmiştim aklımda kalan cinsel aleti varsa kasadır diye biliyorum acaba da kaldım Ustamyaw bakıyom bakıyom ne insan ne boğa ne de herhangi bire canlı silüeti göremiyorum. acaba görmem mi gerek diye de düşünüyorum. büyüklüğüne bakılırsa ve ikinci resimdeki traşlamalara bu kayanın kendisi bir mezar. girişide belli olduğu gibi sağ tarafta.
Doğru Karanar Usta,Ben nasıl bir amaçla yapıldığını anlatayım anladığım kadarıyla,Resme göre sol iç alt köşesinden labirentli tuzaklı kuru kafalarla girişin tehlikeli olduğunu resmetmişler girişin altına,yine sol resme göre arka köşesinde mezar odası girişi bulunmakta,Resimin ön kısmından Nar ağacının az açığında tünel mağara girişi kayanın altından geçip arkasındanda kayanın aynı girişe girilebilmektedir bu tünel girişi diğer kayaların altlarından da geçerek hedef'e götürür,Üzerinde bulunan kalp,kablumbağa,adam kafası eşinin mezarına murç deliğide nokta yerini vermektedir Boğa sağa yukarıya dönük,arkasında da yine boynuzlarıyla sade bir kafa bu 1.sayfanın sonunda siyah daireyle belirtmiştim aklımda kalan cinsel aleti varsa kasadır diye biliyorum acaba da kaldım Ustam
İNŞAALLAH Ustamyok babacım daha acabası mı kalmış sen işi çözmüşsün maşaallah. yumul !!!