EXCEL İZLEK SURFER SAPMA VS VS YOOK ÖRNEK ÇALIŞMAMIZ METALDE DERİNLİK MAX2.00 CM MUTLAK ŞEKİL VE 5 RENK ARIYORUZ MEZAR İÇİN 1 RENK VE ŞEKİLDERİNLİK 3.50 CMDAİREDEKİLER METAL VERİSİ TEYİT EDİLMEMİŞ VE LAHİT GÖRSELİ
Ustam beni bu işe katma,bende Renk körlüğü var.Bu görüntünün içinde metal hangisi Lahit Hangisi Anlamam ...Her ustanın kendine göre bi yoğurt yiyişi var..
Benim anlamadığım çok şey var@aliveli44 nedir eksik olan yada anlamadığınız cevaplarımevet sıvaya çok destek oldum doğru
ÖncelikleEXCEL İZLEK SURFER SAPMA VS VS YOOK ÖRNEK ÇALIŞMAMIZ METALDE DERİNLİK MAX2.00 CM MUTLAK ŞEKİL VE 5 RENK ARIYORUZ MEZAR İÇİN 1 RENK VE ŞEKİLDERİNLİK 3.50 CMDAİREDEKİLER METAL VERİSİ TEYİT EDİLMEMİŞ VE LAHİT GÖRSELİ
Ustamgözluk numaram175 bu haliyle kolay oluyor okumam ve yazmam artniyet bağırma vs haşa bu kuralı biliyorum sorun yaratacak dostlarımı uzecek yazılarım olmaması için buyuk harf tercih ediyorum hepsi busurferli sistem başka bu başka onu herkez yapamaz yapamıyorda bende dahil nasıl destek verip anlaşılır olabilirim bilemedim şimdibu surfersiz farklı bir uygulama o yuden bunda sapma metre altıdır umarım anlatabilmişimdir sanırım konudaki yazımı tekraren okumanız gerekiyorneyin hangi şartlarda olabileceğini yazdım cihaz teyidi olmadığınıda ilk fırsatda gideceğil felç geçirdiğimde tek gidemiyorum araziye SEVGİLER @aliveli44