MASABAŞI UYDU İŞLERİ | Sayfa 33 | Define işaretleri ve anlamları

TimuR964

Super Moderatör
sayın dadaş işretlerin fotolarını sitemizde konu açarak ustalarımdan bilgi almanızı tavsiye ederimgörsel için fikir soracaksanız işaretlediklerin benim dağarcığımda vasıfsızgenel bi konu okumasıyla hangi bilgilere sahip olduğum yada bilgisiz olduklarım bence netleşecektir.*TÖVBE*

TimuR964

Super Moderatör
zaman mecsim kışda olsa kısmetse bahara ulaşırız ya ulaşamazsam diye şu basit tarifi koordinat bulmayı sapmayı sonlandıracak tarifi yazmak istedim , mevcut konuma yakın yerde 4 kişi aynı koordinatı haritalara yazarak yaklaşık 50şer mt 4 yöne uzaklaşaram yürume seçeneğinden önce bununduğu konumun 2 mt kadar mutlaka düşmesini bekleyerek navigasyona yüru komutunu vermelidir,eğer 1 kişi hariç 3 kişi bir araya gelmişlerse telefonlarını navigasyonun hedefe ulaştınız dediği yere konuştukları yeri geldikleri duydukları yeride gidecekleri yön istikametinde yere berakaraknormal birer adım atarak tabi telefonada bakarak gidiş istikametinin yani duyma yönunun değişmediğini kontrol ederek ikinci ve belki üç veya dörduncu adımlarını atarak 1 mt kadar yaklaşarak üçgen oluşturdukları yerin merkezi aranan hedef koordinatdırkoordinat hatalı girilmediyse,görseldeki gibi nerede üçgen olduğu artık önemsizhemen yer belirlenir cihaz onayından sonrada işlem yapılır.*TÖVBE*

Ekli dosyalar

• KUP VOX - Kopya.PNG
    KUP VOX - Kopya.PNG
    54.2 KB · Görüntüleme: 14

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
zaman mecsim kışda olsa kısmetse bahara ulaşırız ya ulaşamazsam diye şu basit tarifi koordinat bulmayı sapmayı sonlandıracak tarifi yazmak istedim , mevcut konuma yakın yerde 4 kişi aynı koordinatı haritalara yazarak yaklaşık 50şer mt 4 yöne uzaklaşaram yürume seçeneğinden önce bununduğu konumun 2 mt kadar mutlaka düşmesini bekleyerek navigasyona yüru komutunu vermelidir,eğer 1 kişi hariç 3 kişi bir araya gelmişlerse telefonlarını navigasyonun hedefe ulaştınız dediği yere konuştukları yeri geldikleri duydukları yeride gidecekleri yön istikametinde yere berakaraknormal birer adım atarak tabi telefonada bakarak gidiş istikametinin yani duyma yönunun değişmediğini kontrol ederek ikinci ve belki üç veya dörduncu adımlarını atarak 1 mt kadar yaklaşarak üçgen oluşturdukları yerin merkezi aranan hedef koordinatdırkoordinat hatalı girilmediyse,görseldeki gibi nerede üçgen olduğu artık önemsizhemen yer belirlenir cihaz onayından sonrada işlem yapılır.*TÖVBE*
Allah yardımcınız olsun inşallah...
Öncelikle mevlamdan sağlık sıhhat ve afiyetler dilerim...
Eline sağlık ustam hedefe varmada güzel bir yöntem...

Reedmann

Vip Üye
Timur ustam varsada dedektör algılamadı Yada çekimi yetmedi Daire içine aldığım yerde haç var gibi sonradan fark ettim Kayanın etrafını şeklini iyice inceledim Daha önce beyaz olan yerler müdahale edilen yerler Görüntüyü bu beyazlıktan aldım İçini görmedem işlem yapmam

Ekli dosyalar

• Collage_20241129_023015.jpg
    Collage_20241129_023015.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 10
Üst Alt