MASABAŞI UYDU İŞLERİ | Sayfa 31 | Define işaretleri ve anlamları

Reedmann

Vip Üye

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240819_013554.png
    Screenshot_20240819_013554.png
    261.4 KB · Görüntüleme: 12

Reedmann

Vip Üye
Çok uzaktan çekilmiş foto Beyaz alanda farklı renk var

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240820_000408.png
    Screenshot_20240820_000408.png
    597.8 KB · Görüntüleme: 9

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Uyducu Kardaşım, Kardaşlarim..!

Vallah benim aklım basmiyi sizin bu uydu işine. Aklıma, mantiğima, havsalama hepten ters geliyor.
Amma bir hakikat var, beni şasırttiyorsunuz...!

Bizzat kendimin tespit ettiği yerlerin konumunu attım uydu işiyle uğraşan kardaslarima agabeylerime. Asla detay vermedim. Tam nokta da vermedim.
Bulduğum odanin;
Yerini
Enini-boyunu-derinliğini
Üzerinde kaç katman olduğunu
Tünel olan yerde tünelin uzunluğunu
Ayak bastığım yerden odanın tavanına kadar olan, yani kazilacak metraji
Aynı benim çubukla aldığım ölçülerde bana söylediler. Vallah çok şaşırdım.
Durum böyle olduğu halde hâlâ bu uydu işine inanamıyorum.

Şu anda da bir ağabeyimizi test etmekteyim, kendi talebi üzerine. 2 farklı konum attım. Birebir benim tespitlerimle uyuştu. 3 konum daha göndereceğim. Bunlarda da yanılmaz birebir sonuçlarımız tutarsa daha size birşey demem. Dersem ayıp olur. 😊

Amma şunu formumuzdaki her arkadaşa soylemeliyim: Sakın ola ücret karşılığı uydu tespit işi yaptırmayın. Hem yeriniz ifşa olur, hemde paranız alınmış olur. Sektörde bu uydu işini paraya çeviren çok fazla şarlatanlarda mevcut. Uydu işiyle alakalı efsaneler son zamanlarda çok arttı. F-B-I uydusuna bile bağlanan varmış. 😁😁😁

Kanaatimce en doğru olanı şudur:
Hakikaten isabet ettirdi ise uydu ile bakan, gıyaben +1 olarak ekibinize dahil ediniz ve hakkını birebir gönderiniz. Nasıl olsa yine size fayda verecek çalışmaları olur.

ağzına sağlık ustam. evvelden sitede bir arkadaş vardı, bu uydu işlerine inanmazdı halada inanmaz. inanmasında bizi ilgilendirmiyor. fakat kendi inanmadığı gibi bu iş ile kafa yoranlarada saygısızlık etti, sonra yasaklamak zorunda kaldık. işin aslı bende uydu işine zerre kadar inanmıyordum. burada medli ustamız bir ara uğraşıyordu, kendisi ile benim köydeki bir tünel hakkında istişare ettik. ben yeri ve tünelin kıvrımlarını biliyorum. yolladım ona koordinat ve bana birebir çizdi. çok şaşırdım gerçekten. doğruluğu yanlışlığı nedir bilemem, ben yaşadığımı anlatıyorum. bunu böyle anlattım diye banada yalancı gibi ithamlarda bulundu, uyducuları destekliyorsun falan dedi. ben NASA nın veya SPACE nin hisselerine sahip değilim neden destekleyimki.

biz forum olarak her ilme her bilme her fikre açığız. sen ilmini anlatırsın ister alırım ister almam. kimseyi bir kişiye bir kuruluşa yönlendirme yapmıyoruz, biz bu işi biliyoruz diyerek talepte toplamıyoruz. vel hasıl kelam meyve veren ağaç taşlanır. cihaz sahipleri veya firmaları kızıyor bize :)

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
ağzına sağlık ustam. evvelden sitede bir arkadaş vardı, bu uydu işlerine inanmazdı halada inanmaz. inanmasında bizi ilgilendirmiyor. fakat kendi inanmadığı gibi bu iş ile kafa yoranlarada saygısızlık etti, sonra yasaklamak zorunda kaldık. işin aslı bende uydu işine zerre kadar inanmıyordum. burada medli ustamız bir ara uğraşıyordu, kendisi ile benim köydeki bir tünel hakkında istişare ettik. ben yeri ve tünelin kıvrımlarını biliyorum. yolladım ona koordinat ve bana birebir çizdi. çok şaşırdım gerçekten. doğruluğu yanlışlığı nedir bilemem, ben yaşadığımı anlatıyorum. bunu böyle anlattım diye banada yalancı gibi ithamlarda bulundu, uyducuları destekliyorsun falan dedi. ben NASA nın veya SPACE nin hisselerine sahip değilim neden destekleyimki.

biz forum olarak her ilme her bilme her fikre açığız. sen ilmini anlatırsın ister alırım ister almam. kimseyi bir kişiye bir kuruluşa yönlendirme yapmıyoruz, biz bu işi biliyoruz diyerek talepte toplamıyoruz. vel hasıl kelam meyve veren ağaç taşlanır. cihaz sahipleri veya firmaları kızıyor bize :)
Ustam bu işe inanmayanların başında gelenlerden biri benim. Benim inanmamam bu işin sahtekarlık olduğunu veya buna inananın söyledkleri doğru olduğu anlamına gelmiyor. Eğer tespiti yapılıp doğruluğu onaylanabiliyorsa benim inanmam önemli değil demek ki biz düşünce bazında bir şeyleri atlıyoruz. Halen nasıl olabileceğini anlayamıyorum bir açıklama da bulamadım oysa bilimsel bir açıklaması olması gerekiyor sonuçta yapılan iş mekanik bir iş. Adamların elinde en gelişmiş uydu verileri ve görüntüleri var ki bunlar normal insanların ulaşamayacağı veriler onların arama yöntemlerine bakıyorum tek benzerlik yükselti ölçme kısmı. Yani daha önce işlem görmüş yer ne kadar zaman içerisinde düzleşirse düzleşsin bir şekilde kanıt bırakıyor gibi görünüyor yoksa sadece google earth ile olamaz. Aslında şöyle test yapılabilir. Timur ustamız veya bununla ilgilenen bir ustamız zemini düz 2 katlı bir binanın görüntüsünü alsa sonuç nasıl olur ?? hatta düz bir mezarın görüntüsü de alınabilirse belki yönteme ilişkin bir şeyler düşünebiliriz.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin

Bizi şahıs olarak da site olarak da herkesin sevmesi, kendimizden şüphe etmemize vesiledir.
Hayatın gerçeklerine aykırı.
Seven de olacak sevmeyende.
Kızacaklar da olacak, memnun kalanlarda.
Allah cc alemleri zıt yaratmış. Herşey zıddı ile kaim derler.
Önemli olan niyet.
Elhamdülillah bizlerdeki niyet de halis.
Çakallığımız yok; ne site olarak ne de bireyler olarak.
Gerisi de çok önemli değil.
Hz.Yunus'un dediği gibi;
Bizi tanımayan nerden bilsin?
Bizi bilenler bilir, bilenlere selam olsun.

Reedmann

Vip Üye
Benim baktığım yerde görüntülü cihazla baktılar + çubukla 6 metre dedi adam sarı hepsi dedi çıkmasa beni ara dedi Bu demek değil kendimizi haklı çıkarmak için sebepler arayalım nasip kısmet ustam

Üst Alt