MASABAŞI UYDU İŞLERİ | Sayfa 29 | Define işaretleri ve anlamları

Reedmann

Vip Üye
Kimseden bir talebimiz olmadı.
Ufak tefek birseyler geliyor.
Bende onları talebelere burs diye gönderiyorum...

Aman uzak dur.
Şeytan onu yollamış sana.
Hatun meselesi defdef isinden çok tehlikeli.
Ateşle barut yanyana asla olmamalı.
Mesai arkadasinsa vardiyani değiştir.
Sosyal mecrada takıldiysa hemen engelle.
Dünyanı ve ahiretini yıkar maazallah.
Arazide çarpmaya gelen cinden korkmam amma kadın beni hep korkutmuştur.
Çin çarpsa en geç 6 ayda iyileşirsin.
Kadın çarptı mi ahirete de çarpık gidersin.
Bu mesele çok önemli. Aman dikkat Aman.
İş kötüye gitmeden İşine bak diyim Yoksa beni de yakar kendinide En iyisi uydu işi 😍

Reedmann

Vip Üye
Daha önce bu kayalık alan da çok güzel görüntü çıkıyordu Uzun zamandır görüntü yok Mevsim geçişlerinden olsa gerek

Ekli dosyalar

• photo_1713393471979.png
    photo_1713393471979.png
    119.4 KB · Görüntüleme: 7

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Daha önce bu kayalık alan da çok güzel görüntü çıkıyordu Uzun zamandır görüntü yok Mevsim geçişlerinden olsa gerek
Hah işte buna mineral diyoruz.
Yorma kendini burada, yanlış sinyal kardaşım.

fenadefineci

Kullanıcı
Kardasim
Bu rizik meselesi çok farklı tezahür ediyor.
Ticarette sanayi de 3-5 defdef işinde birçok adamın zengin olmasına vesile oldum. Hatta 2 ay önce birisine bir fikir verdim dün hesaplama yaptı 2 ayda 1.600.000 kazanç elde etmiş. Amma kendime gelince TIKANDI BABA dan farkım yok. ( elhamdülillah sikayetimiz yoktur durum tespiti için yazdım.)

Acaba diyorum nikimi değiştirsem mi?
@tikandibaba25 mi yapsam? 😀😃🙂🙃

Herşey ama hersey vaktine müştak.
Vakit gelmeyince olmuyor ne kadar gayret edilse de. Vakit gelmeyince örümcek ağı çelik halat gibi vakti gelince çelik halat örümcek ağı gibi.

Ömrü hayatımda ilk kez zengin olmaya niyet ettim geçen hafta. Bakalim sonuç ne.olacak? Hayırlısı olsun olacak olan insallah. Amin.
bu fikirleri bizimle de paylaşır mısınız acaba :) Bizde hesaplama yapsak

Kader25

Admin
bu fikirleri bizimle de paylaşır mısınız acaba :) Bizde hesaplama yapsak
25 senedir aralıksız ekonomiyi takip ederim. Gecmisde hertur ekonomik ensturamanla iştigal ettim.
Şimdi ise sadece altın ve gümüş emtiasiyla ilgileniyorum.
Sanayici bu arkadaşın parası vadesiz mevduatta duruyormuş. Durdurma dedim. Kısa süreliğine altın aldırdım. Bu karı elde etti.
Kimse bu memlekette gumusu emtiadan saymazdi. Bankalar dahi ilgilenmedi. Sadece Kuveyt Turkde gümüş hesabı acilirdi. Pandemide günlerce parası olanın gümüş alması gerektiği ile alakalı paylaşımlar yaptım. Yanlış hatırlamıyorsam sitemizde de bu konu ile alakalı bir yazı yazmıştım. O gunlerde gramı 2.73 lira idi. Şimdi 32 lira. Almayanlar cogunluktaydi.Pisman oldular amma riziklarinda yokmuş. Nasip değilmiş. Kendimde o dönemde ufak tefek al satlar ile aylık cep harçlığımı çıkarttım.
Asla al sat tavsiye etmiyorum.
Paran varsa ya da oldukça altın gümüş al.
Amma beklemesini bilmelisin. Hedef belirle. Misal ev alacam diye. Ne zaman bu aldıkların 1 ev parası etti elindekileri bozdur ve evini al. Biriktiren olmayalım yatırımcı olalım. Hep biriktir ile olmaz. Dunya kısa.
Ülkemizdeki en iyi yatırımcı köydeki kadınlardır. Onlar devamlı altın alırlar.
Beklerim diyen varsa gümüş alsın. Zira altın gümüş rasyo makası dengesiz açıldı. Gümüş düzeltme yapar. Yapınca kazanç yüzdesi altından fazla olur.

Son düzenleme:

fenadefineci

Kullanıcı
25 senedir aralıksız ekonomiyi takip ederim. Gecmisde hertur ekonomik ensturamanla iştigal ettim.
Şimdi ise sadece altın ve gümüş emtiasiyla ilgileniyorum.
Sanayici bu arkadaşın parası vadesiz mevzuatta duruyormuş. Durdurma dedim. Kısa süreliğine altın aldırdım. Bu karı elde etti.
Kimse bu memlekette gumusu emtiadan saymazdi. Bankalar dahi ilgilenmedi. Sadece Kuveyt Turkde gümüş hesabı acilirdi. Pandemide günlerce parası olanın gümüş alması gerektiği ile alakalı paylaşımlar yaptım. Yanlış hatırlamıyorsam sitemizde de bu konu ile alakalı bir yazı yazmıştım. O gunlerde gramı 2.73 lira idi. Şimdi 32 lira. Almayanlar cogunluktaydi.Pisman oldular amma riziklarinda yokmuş. Nasip değilmiş. Kendimde o dönemde ufak tefek al satlar ile aylık cep harçlığımı çıkarttım.
Asla al sat tavsiye etmiyorum.
Paran varsa ya da oldukça altın gümüş al.
Amma beklemesini bilmelisin. Hedef belirle. Misal ev alacam diye. Ne zaman bu aldıkların 1 ev parası etti elindekileri bozdur ve evini al. Biriktiren olmayalım yatırımcı olalım. Hep biriktir ile olmaz. Dunya kısa.
Ülkemizdeki en iyi yatırımcı köydeki kadınlardır. Onlar devamlı altın alırlar.
Beklerim diyen varsa gümüş alsın. Zira altın gümüş rasyo makası dengesiz açıldı. Gümüş düzeltme yapar. Yapınca kazanç yüzdesi altından fazla olur.
Gümüşü kaç lirayken almak mantıklı şu sıralar düzeltme yapar mı? Yoksa direk alınır mı

Kader25

Admin
Gümüşü kaç lirayken almak mantıklı şu sıralar düzeltme yapar mı? Yoksa direk alınır mı
Kesin bilmek mümkün değil, ne alt noktası bilinir ne üst noktası.

Ben söyle yapıyorum:
Maaşımı alıyorum. Borçlarımı ödüyorum. Misal 10 bin lira arttı.
Ay sonuna kadar cep harçlığımı ayırıyorum. 4 bin olsun. Kalan 6 bin.
Ertesi günü fiyat yüksek mi düşük mü buna bakmadan, o anki fiyattan 2000 liralık alıyorum.
Takibe devam ediyorum. %2-3 düştüğünde geleceği fiyattan da 2.000 liralık talımat veriyorum.
O fiyatı gördüğünde alıyor sistem. Kalan 2.000 lirayı da günlük ani düşüşlerde kullanmak üzere bekletiyorum.
Kademeli alış yapıp, ortalama maliyeti düşürebilmek en güzelidir.
Bu usül meşakkatli biraz. Zaman alıcı.

Yapılacak şey su:
Para eline geçtiği gün ne alacaksan al. Portföyündeki GRAMAJI artırmanın derdinde ol.
Her düşen yükselecek, Her yükselen düşecek. Kalp grafiği gibidir.
Bekleyeceksin. Beklemezsen olmaz.

Üst Alt