Görseller TRT haber den alınmış galiba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşım konuzu açarken bunu belirtleseniz daha guzel olmazmi enesgulcan arkadaşımız konu ile ilgili daha guzel bilgi vermiş hâlbuki konu sizin bizler işaretin nerde olduğunu merak etmeyiz ama çevre fotoğraflarını mutlaka görmek isteriz teşekkür ediyorumVe aleyküm selam yorum için teşekkürler
Elimde sadece bu resim var çevresini bilmiyorum bana böyle geldi.
İfşa ettiğin için teşekkürlerGörseller TRT haber den alınmış galiba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İnşallah sende bu işte ifşalanırsınGörseller TRT haber den alınmış galiba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
beyler sakin olun arkadaşın yaptığı doğru birşey deyil fakat sizde herkezin bildiği ve televizyonlarda çıkmış bir konuyu buraya taşırsanız bilenlerde konu hakkında yorum yaparlar onun için sadece sizin bildiğiniz bir işaret veya yer varsa o konuda yardım isteyin bu konuyu burda kapatıyor kilitliyorum bir tatsızlık çıkmaması içinİnşallah sende bu işte ifşalanırsın
Arkadaş kötü birşey yapmamış ama sizin samimiyetiniz düşündürücüdür bu konuda. İnsanların yorumlarına güvenmeme hissi yüksek sizde. Söz konusu sınama ise istediğiniz işaretle internetten alınmış veya gerçek hiç fark etmez. Beni bu konuda dilediğiniz gibi sınayabilirsiniz. Kısacası aramızda yalan söyleyen usta veya görüşçü yok. Sadece görüşü farklı olanlar vardır. Konunun kilitlenmesi yerinde bir karar olmuş.İnşallah sende bu işte ifşalanırsın
Bu işaretin medyada yer aldığını bilmeden konu actiysaniz sorun değil.İnşallah sende bu işte ifşalanırsın
Öncelikle beddua edecek bir durum yok. Zaten bilinen bir şeyi belirtmiş Enesgülcan. Yeri de belli, görüntüleri de var. Nasıl bir zarar göreceğinizi düşündünüz onu da anlamadım. Aslında size sormamız gereken internetten alınan bir resme yorum ne işinize yarayacak diye. Bilmiyor olabilirsiniz o zamanda hatırlatan arkadaşa teşekkür etmeniz lazım sizi boşa zaman harcamaktan kurtardığı için.İnşallah sende bu işte ifşalanırsın