selamün aleyküm kardeşler.az önce bir konu okudum.ne düşüneceğimi bilemedim.konu malum.çalışma alanıyla ilgili.sorum bütün yönetici kardeşlerime.haaa sakın kimse yanlış anlamasın.kimseye kafa falan tutmuyorum.sadece bu iş biraz daha yumuşatabilirmi.acaba diye merak ediyorum.bunlar tamamen acizane fikrimdir.şimdi sitede çalışma alanlarıyla ilgili bazı kısıtlamalar yapılıyor.kardeşler herkezin burda olma gayesi.gezip gördüğü işaretleri yayınlamak mı.bu yerleri sadece teori üzerine konuşmak bilgi almakmı.kardeşler pratik olmadıktan sonra teori bir işe yaramaz.işin pratik hali.resimlenmeyince teorilerle bu iş nasıl olacak.sırf bundan çekindiğimden dolayı 2 haftadırcanlı canlı göçük tuzağı ve su tuzağı videosu yayınlayacam.lakin böle duruma maruz kalırım diye çekinti ediyorum.hoş bozkurt kardeşim musade etti ama gene de çekiniyorum.herkez arazi çalışması.tecrübelerine paylaşmazssa .teorilerle bir adım yol alabilirmiyiz.araziye çıktığımızda bir sürü yanlış çalışmalarla karşılaşıyoruz.bunları aşmak için pratikdende görüntüleme olsa nasıl olur.malum konuda babaconda kardeşimiz.çok güzel bir paylaşımda bulunmuş.şahsen ben bu paylaştığı resmi arşivime aldım neden bir gün gelir görsellik yönden lazım olacak illaki olacak.bu konu ile ilgili daha yumuşak bir karar alınabilirmi.niyetim kimseye asi olmak deil.burdaki kardeşlerime daha verimli bilgi sahibi olabilmek.saygılar.