Su kaynaği duruyor evet söylediklerinizi dikkate alarak en yakın zamanda daha detayli resimler yükleyeceğimtamam belirttigim yerleri bosluk kontroluyle ilgilen zati toprak yapisi kumsal isiniz kolay olur bu viraja gelmeden eski su kaynagi duruyormu
Su kaynaği duruyor evet söylediklerinizi dikkate alarak en yakın zamanda daha detayli resimler yükleyeceğimtamam belirttigim yerleri bosluk kontroluyle ilgilen zati toprak yapisi kumsal isiniz kolay olur bu viraja gelmeden eski su kaynagi duruyormu
Tesim çekemedim ama çizimle elimden geldiğince anlatmaya çaliştim
Resim çekemedim ama elimden geldiğince çizdim..Su kaynaği duruyor evet söylediklerinizi dikkate alarak en yakın zamanda daha detayli resimler yükleyeceğim
bu tasla yolun arasinda dere kanali varmi bakacagin 2 oda bu tasla yol arasi ayrica viraj yapan yolun yukarisina git 100 mtre civari hafif yamacda tasli kayali bir tarla oradada bir oda burasi yuksekde bir koyun yakinindami 2 koy arasi gibi
arazinin ust tarafi 2 koy arasi koyun birine daha yakin yuksek tepe de acilan yer varmi?Resim çekemedim ama elimden geldiğince çizdim..![]()
Hocam arazi kendi arazimiz benim abim rüyasinda görüyo hatta ne çikacağini dahi görüyo(yılan basini ezen bi heykel mesela)böyle tarifleri bile veriyo rüyasinda görmüş bunlari yani biz defineci değiliz bile istiye ararkende denk gelmedik rüyasinda gördüğü yere gidiyo bu kaya ve işaretler dikkatini çekiyo açilan kazilan dikkatimizi çeken bir yer yok..arazinin ust tarafi 2 koy arasi koyun birine daha yakin yuksek tepe de acilan yer varmi?