Merhaba bu işaretler ne anlama geliyor | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Merhaba bu işaretler ne anlama geliyor

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Anlayan ustalar varmi burada
Elbette var. Belki benimde anladığım birşeydir ama görüntüleri açamıyorum. Akşam eve geçince bakabilirim. Siz sabredin bekleyin konunuzuda takip edin ustalar muhakkak yorum yapar görüş bildirir. Sizden görsel ve bazı bilgiler isteyebilirler. Cevapladığınız sürece sonuca hızlı erişirsiniz biizniALLAH.

Assos30

Kullanıcı
Elbette var. Belki benimde anladığım birşeydir ama görüntüleri açamıyorum. Akşam eve geçince bakabilirim. Siz sabredin bekleyin konunuzuda takip edin ustalar muhakkak yorum yapar görüş bildirir. Sizden görsel ve bazı bilgiler isteyebilirler. Cevapladığınız sürece sonuca hızlı erişirsiniz biizniALLAH.
Tsk ederim

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Bölge aynı yerde ucurum kaya burasi
Arkadaşım bu son fotoğrafdaki insan figürü baktığı yönde neler var aslinda bunun çevre fotoğrafları gerekiyor biraz elden geçmiş gibi sonra biraz sabırlı olun ustalarım burasi için size soruları olacaktır ama çevre fotoğraflari gerekiyor

Assos30

Kullanıcı
Arkadaşım bu son fotoğrafdaki insan figürü baktığı yönde neler var aslinda bunun çevre fotoğrafları gerekiyor biraz elden geçmiş gibi sonra biraz sabırlı olun ustalarım burasi için size soruları olacaktır ama çevre fotoğraflari gerekiyor
3 metre onu icurum 500 metre kayalık burayı 500 metre buyuklugunde

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
3 metre onu icurum 500 metre kayalık burayı 500 metre buyuklugunde
Bura ile ilgili fotoğraf olmadan bir yere varamayız bu yüz nereye bakıyor derede şelale varmi arka kisim çene alti nasıl önünde sal taşı veya duzlenmis büyük tas şekilli yani çok çeşitli yakinlarda büyük bir medeniyet yaşamış yeriniz çok güzel her bir isaretiniz ayrı konu olacak şekilde ilk yazımda da belirttiğim gibi ustalarımız elbette size yardımcı olacaktır ama sabırlı olun sizde bize yardımcı olursanız daha güzel sonuçlar olabilir

Üst Alt