Merhaba

Yaren Aslan

Kullanıcı
Merhaba.
Ben Erdem Aslan'ın kızıyım. Kendisi şuan cezaevinde, üyeliği sanırım kapatılmış yardımcı olabilir misiniz nasıl açabiliriz

balkaya34

Vip Üye
Merhaba.
Ben Erdem Aslan'ın kızıyım. Kendisi şuan cezaevinde, üyeliği sanırım kapatılmış yardımcı olabilir misiniz nasıl açabiliriz
Merhaba Yaren ,
Babanız Ceza evinde ise zaten siteye giremez ,
Siteye babanızın yerine sizinde girmeniz olmaz, Isderseniz babanız ceza evinden çıkınca kendisi açsın, Daha uygun olur,

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
Merhabalar,
Babanız kullanıcı ismi ve şifresini biliyorsa kendisi yada siz giriş yapabilirsiniz.
Babanız konu açtı, o konuları okumak istiyorsanız size kullanıcı ismini söylesin, siz sitede o konuları inceleyebilirsiniz.

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Merhabalar,
Babanız kullanıcı ismi ve şifresini biliyorsa kendisi yada siz giriş yapabilirsiniz.
Babanız konu açtı, o konuları okumak istiyorsanız size kullanıcı ismini söylesin, siz sitede o konuları inceleyebilirsiniz.
Merhaba.
Kullanıcı ismi Erdem
Sağ üstteki arama kısmına tıklayıp açılan pencerede alttaki seçeneğe Erdem kullanıcı adını girerek babanızın konularına ulaşabilirsiniz

Üst Alt