Mersin gülnar yoresi | Define işaretleri ve anlamları

Mersin gülnar yoresi

burcinozcan33

Kullanıcı
Ekteki resimler köyumden Gülnardan kırılmış 2 adet güvercin resmi var birde öküz ayak izi olduğunu düşündüğüm bir iz sanırım hediesi alınmış dedem cok gelen oldugu için işareti kırmış bu konuda tecrübeli olduğum soylenemez ama içimde bir uktedir yardımınız olursa eger haatımdaki bu konuyu sonlandırmak istiyorum 2 hafta once alan taraması yapan bir cihaz getirdiler yaklasık 30 metre on tarafta oldugunu soylediler.Tabi suda var yerini bulduktan sonra neden kazalım demediler diye supeye dustum evdende ayrılamıyoruz olurya biz yokken birşeyler olurdie yardımlarınızı bekliyorum

star21

Kullanıcı
Cevap: Mersin gülnar yoresi

derinlik 30 metre mi verdi yoksa isaretten uzakligimi 30 mt verdi kardes...ve bu arada hosgeldin bir tarsuslu olarak selamliyorum seni..:)

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

öncelikle hoş geldiniz kardeşim.

dedeniz pek iyi etmemiş. kırmanın kimseye faydası yok çünkü. keşke görseydik. böyle bir işareti görmeden yorum yapmak zor olur. güvecinlerin bilindik gömü tekniği yerleri tariflenebilir ama sizinki klasik sisteme uyarmı? uymazmı?

en ufak bir murç çizgi keski kanatta bir iz ayaktaki yapı kuyruğun şekli bunlar bile malın yerini tariflemek için kullanılmış olabilir. gagaları çok önemli. iki kuşun birisi diğerinden farklımıydı? bunlar çok önemli.

bize bir kağıda aynı dedenizin gördüğü şekilde yönde belirterek çizin. işaretin hiçbir detayını es geçmeden çizin ve açıklama olarakta belirtin. yönleri yazın. birde işaretin olduğu noktanın sağını solunu uzak yakın fotolayın. resimlerde işaretin olduğu noktayı da buradaydı şeklinde gösterin. bundan sonrasını ise ustalarımız çözer allahın izniyle.

burcinozcan33

Kullanıcı

uzaklığı 30metre verdi haftasonu tekrar gülnara gideceğim yılanın ve diğer mağaranın resminide çekeceğim acemi olunca detayları çok düşünemiyorum eniyisi resimlemek

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

uzaklığı 30metre verdi haftasonu tekrar gülnara gideceğim yılanın ve diğer mağaranın resminide çekeceğim acemi olunca detayları çok düşünemiyorum eniyisi resimlemek

ne kadar çok resimle ne kadar detaylı anlatımla konunu açarsan o kadar sağlıklı sonuca ulaşacaksın. bize orayı ne kadar iyi tanıttığın çok önemli. yani sen o konuyu ilk defa okuyan ve bölgeyi bilmeyen biri olsan,, açtığın konuyu okuyunca herşeyi yerli yerine koyabilecek kadar net anlattın ise o zaman konun çözüme yakın demektir.

Üst Alt