Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gittikçe resimleri çekip ekliyeceğim yorumlayınızı bekliyorum.Yerler yoldan çok uzak dağda ulaşım zor ve birbirinden farklı yerlerde her gidişimde br tarafa gidip resimleyebiliyorum.
kare oymaların baktıgı yerde kayalık bır alan veya duvar kaya varsa ıncelemenı orada yap bunlar yoksa oymaların buludugu kayanın zemınınde gırışler olacak
inşallah yanılmıyorum KANAS USTAMIN BAHSETTİĞİ İŞARETLER BUNLAR OLMALI yer gerçekten mükemmel bi yer valla benimde çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim(alkış)
Arkadaşlar ben 40yılbaksam ne manda kafası görürüm orada nede kurt tecrübe farkı işte göz görmüyor uygun olsanızda beraber gitsek görsek.Tarih cok eski köyümüzde 7 yatırlar türbesi var 1000 yıllık mezarımız var buraların tarihi daha eski çektiğim tüm resimleri ekleyeyim dilerseniz
simdi bu arkadasimiz cok guzel manzarali bi kapali mezar arayacak yani...defineciligin ilmi olan kanasli ve kukir kardesime tesekkur ediyorum..iyi nokta olmus vede gorsel..aslinda bu ustalarimin yazdigi yerde yorum yazmak benim buyuk ayibimdir saygimdan dolayi..bir sey soracam benim guzel dostum kanasliya..bunun burnuna dikkat ettigimiz zaman okuz burnu ile domuz burnuna cok benziyor..yoksa ben mi karistiriyorum affiniza siginarak...