Mersin gülnar yoresi | Define işaretleri ve anlamları

Mersin gülnar yoresi

burcinozcan33

Kullanıcı
Gittikçe resimleri çekip ekliyeceğim yorumlayınızı bekliyorum.Yerler yoldan çok uzak dağda ulaşım zor ve birbirinden farklı yerlerde her gidişimde br tarafa gidip resimleyebiliyorum.

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: Mersin gülnar yoresi

kare oymaların baktıgı yerde kayalık bır alan veya duvar kaya varsa ıncelemenı orada yap bunlar yoksa oymaların buludugu kayanın zemınınde gırışler olacak

KANAS_USTA

Vip Üye

yerin manyak guzellıkte
ıkıncı resımde bır kurt dorduncu resımde bır manda kafası gozukmekte.
gorseller ıcın tesekkurler.

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

inşallah yanılmıyorum KANAS USTAMIN BAHSETTİĞİ İŞARETLER BUNLAR OLMALI yer gerçekten mükemmel bi yer valla benimde çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim(alkış)

burcinozcan33

Kullanıcı

Arkadaşlar ben 40yılbaksam ne manda kafası görürüm orada nede kurt tecrübe farkı işte göz görmüyor uygun olsanızda beraber gitsek görsek.Tarih cok eski köyümüzde 7 yatırlar türbesi var 1000 yıllık mezarımız var buraların tarihi daha eski çektiğim tüm resimleri ekleyeyim dilerseniz

star21

Kullanıcı

simdi bu arkadasimiz cok guzel manzarali bi kapali mezar arayacak yani...defineciligin ilmi olan kanasli ve kukir kardesime tesekkur ediyorum..iyi nokta olmus vede gorsel..aslinda bu ustalarimin yazdigi yerde yorum yazmak benim buyuk ayibimdir saygimdan dolayi..bir sey soracam benim guzel dostum kanasliya..bunun burnuna dikkat ettigimiz zaman okuz burnu ile domuz burnuna cok benziyor..yoksa ben mi karistiriyorum affiniza siginarak...

star21

Kullanıcı

acaba kurdun oldugu taraf yoksa okuzun oldugu taraf??

Üst Alt