Mersin gülnar yoresi | Define işaretleri ve anlamları

Mersin gülnar yoresi

burcinozcan33

Kullanıcı
Arkadaşlar merhaba resimde anlam veremediğim bir işaret var ve neyazıkki 1 metre altındada kırık 10cm uzunluğunnda bir yılan resmi.Yılanı haliyle görüntüleyemedim kalanı burada yorumlarınızı bekliyorum

KANAS_USTA

Vip Üye
Cevap: Mersin gülnar yoresi

burcinozcan33 bu ısaret kırılmısmı yoksa ılk halımı bu
daha net ıslak kuru fotosu varsa at
ozellıklerındne bahset sana zahmet
yonunude soyle gari.

burcinozcan33

Kullanıcı

bir ucu duvara bakıyor diğer ucu mağranın dışına hemen sol tarafından su akıyor işaret kırıkmı değilmi bilmiyorum ne olduğunada anlam veremedim kuyruğu var gibi bir metre altında 10 cm lik yılan resmi vardı suyun döküldüğü yere bakan bu işarette meydanda yoktu kayayı yıkayınca çıktı ortaya kimseninde gördüğünü zannetmiyorum

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

bir ucu duvara bakıyor diğer ucu mağranın dışına hemen sol tarafından su akıyor işaret kırıkmı değilmi bilmiyorum ne olduğunada anlam veremedim kuyruğu var gibi bir metre altında 10 cm lik yılan resmi vardı suyun döküldüğü yere bakan bu işarette meydanda yoktu kayayı yıkayınca çıktı ortaya kimseninde gördüğünü zannetmiyorum

işaretini kama yada çakıya benzettim. orada daha birçok detay var. net resimlerle gelmemişsin. görülmesi gereken herşeyi çekmemişsin. burasının önemsenecek bir alan olduğu aşikare belli. konuyu çok eksik tarifle ve eksik resimle açmışsın. tekrar buralara gidersen çok iyi incelemelisin.

Hasanmersingülnar

Kullanıcı
Burçin abi merhaba şuan gülnardayım. Bilgili tecrübeli defineci ve kazı ekibi var. Dilersen beraber çalışırız

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Burçin abi merhaba şuan gülnardayım. Bilgili tecrübeli defineci ve kazı ekibi var. Dilersen beraber çalışırız

Bu konu 2013 yılına ait...
Ayrıca hiç tanımadığın kimselerle ekip kuracak kadar ya gözü kara, yada bu alemi hiç bilmeyensin kardaşım.
Sizin talebiniz sitenin işleyişine de aykırılık oluşturmaktadır.
Siz tanımadıklarınıza güvenmeyin
Sizi tanımayanlar da zaten size güvenip iş yapmazlar.

Üst Alt