Hocam dediğin gibi ana kayaç gibi gömülü kayalar var..bi kaç tanede söküp attığım var. #mavran ustanın işaret ettiği yer 3. fotodaki yer
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Hocam benim konumun başlangıcı direk bahçe düzenlemesi...farklılıkları gördükçe kafamda soru işaretleri oluştu...dikkatimi çeken bulguların üstünden atlamamak için fikirlerinize başvuruyorum...bahçe düzenlemem hafta sonu bitecek@pelteks usta burada neye göre yüzey örtüsü temizleme çalışması yapmışsınız.
Mıcırların bulunduğu yere yakın olan biraz mıcırlardan yukarı olan yerlerde boşluk kontrolü yap. Senin bu konuda bizden beklediğin cevapı anlıyorum. O zaman siz mıcırların boşaltıldığı odayı veya mahzeni, kaya içinde bulunan boşluğu bul.
Ustam saol..tabiki kıymetli yorumlar geldi.. ne tür sıkıntılardan bahsediyoruz ve neden ulaşılmaz..anlayabileceğim şekliyle yorumunuzu biraz daha açabilirmisinizmavran ustam eyvallah sağol varol...ustalar gereken cevabı yazmışlar. bana pek gerek kalmamış..şahsi fikrimi söylemem gerekirse bu tarz yerlerde çok sıkıntı çıkar. sonuca ulaşmak çok zordur..muhtemelende ulaşılmaz.
Kusura bakmazsan sıkıntıdan kastını yine anlayamadım...mazur gör..çalışmanı engelleyecek her türlü sıkıntı! bu tarz yerler insanın naktini ve vaktini çalar...
uzun kırmızı çizgiyi bende gördum ama çalışma şartları beni yorum yapmamı engelledi orası tahrip edilen merdivenler buyuk olasılıklaKardeşim işaretlediğim yerleri o elindeki kuşla yakından görüntüle, lütfen tehlikeli bir yerdesin yanında profesyonel birileri olmadan keşif için de olsa buraya çıkma. Mavi işaret olan yer yığma gibi duruyor aşağıda yapacağın bir yanlış telafisi mümkün olmayan haftaya yol açar.
Yine bunların üzerinde yani Kaya'nın üzerinde iyi inceleme yapın, en kolay yer orası. Havalandırma gibi bir yer olma ihtimali yüksek. Senin yerde olan taş yığınları buraya yakın mı.
Bir diğer özel sorum ev senin mı![]()
Kusura bakmazsan sıkıntıdan kastını yine anlayamadım...mazur gör..
Nakit ve vakite gelince...şuan peysaj yapıyorum diye düşünebilirsiniz..
Hocam dediğim gibi alanda zaten başka amaçla çalıştığım için beni üzecek fazla bir emek kaybım yok..yine de saolun...Sizin emek verip karşılık alamamanız sıkıntıdır tüm emeğinizi bu yolda heba etmeniz de zorludur diğer adı yine sıkıntıdır. @Kervan07 ustamızın bahsettiği sıkıntı bu yönde.
İnsan oğlu define de iki tür sıkıntı ile karşılaşır. Biri göreceli kavram olan emek sıkıntısı diğeride kısmen emeğe bağlı olaraktan görünmeyen varlıkların yani ikinci boyutun verdiği sıkıntı.