Meşe Agacında Saplı Ardıc Kazıgı | Define işaretleri ve anlamları

Meşe Agacında Saplı Ardıc Kazıgı

ilyaz

Kullanıcı
Meşeye ardıc saplanmış guneyınde dogusunda iki adımında meşe ağacı yine ve bir cıvı cakılık cakılık cıvı kucuk bi alana yanı harmana bakıyo ortalarında bir metreyle bire

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
İlyaz ustam konunu yarım bırakmışsın burası çok önemli bir yer gözünü seveyim konuna sahip çık ve üzerinde titizlikle dur bak bakalım harman yerinde taş veya taşlar varmı...

ertug

Kullanıcı
ilyaz kardeşim meşeye çakılmış olan ardıç dalı hangi ardıç ağacından kesılmişse o ağacı bulacaksın meşeye yakındır ağacı incelersen kesik dalı görürsün ardıcın dibinde yarı gömülü taş görürsün taş yoksa ağacın gövdesinde oyma türü işaret olur aradığın bir adım önünde saygılar

ilyaz

Kullanıcı
İlyaz ustam konunu yarım bırakmışsın burası çok önemli bir yer gözünü seveyim konuna sahip çık ve üzerinde titizlikle dur bak bakalım harman yerinde taş veya taşlar varmı...
Abim haklısın yarım kalmış ama cobanlık yaptıgım yerde internet bi gidiyo bi geliyo abim

ilyaz

Kullanıcı
ilyaz kardeşim meşeye çakılmış olan ardıç dalı hangi ardıç ağacından kesılmişse o ağacı bulacaksın meşeye yakındır ağacı incelersen kesik dalı görürsün ardıcın dibinde yarı gömülü taş görürsün taş yoksa ağacın gövdesinde oyma türü işaret olur aradığın bir adım önünde saygılar
Ertug ustam araştıracam saolasın

ilyaz

Kullanıcı
Ustalarım şifremi unuttum ve bilgisayardan giremiyorum nasıl bulurum şifremi ve ya bu sayfamı dondurup yenı sayfa acayım yardımcı olun

Üst Alt