Mesleki Yardımlaşma... | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Mesleki Yardımlaşma...

gandalf

BozkurT
Kullanıcı
var ustam bizler her çeşidini yapıyoruz bu ayakkabıların hemde gerçek
deri ayakkabı fiyatıda cazip artık ayakkabı sektörü kendini aştı ustam
,dediğiniz gibi konyada güzel ayakkabı yapıyor ama onlarınki kundura yapımını geliştirdiler.

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
ustam evet gördügüm güzel ayakkabı üretenler var ancak benim istedigim tür su geçirmez dag da dogada giyilen türlerden ancak ekonomik olmalıki insanlar dışarıdan gelen ayakkabıları almasın yds üretiyor çok pahalı herkez alamıyor makul olursa ederi iyi olur burada yüklenen resimlere bakıyorum insanlar rugan ayakkabıyla dagda geziyor :D:D:D nerdeyse kunduruyla dogada gezilmez ayagın kayar düşersin.

gandalf

BozkurT
Kullanıcı
:D:D:Dah ustam bende ondan bahsediyorum yds nin bir koluda burada ayakkabı
yapıyor fiyatı okadar pahalı değildir tam bilmiyorum ama 100tl civarı olması gerek
evet biraz pahalı ama o ayakkabıyı alan kişi net 5sene giyer ustam.

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
:D:D:Dah ustam bende ondan bahsediyorum yds nin bir koluda burada ayakkabı
yapıyor fiyatı okadar pahalı değildir tam bilmiyorum ama 100tl civarı olması gerek
evet biraz pahalı ama o ayakkabıyı alan kişi net 5sene giyer ustam.
ustam 100 tl civarında olan ayakkabıyı ankara daki fabrika magzasın da gördüm o ayakkabılar pek dogaya uygun degil daha çok iş ayakkabısı türünde ancak nisanda denizlide olacagım görmek isterim onlarıda.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
hoş ve bir o kadar da faydalı konular olacağı belli. yalnız buraya değilde konu olarak açılması güzel olur.
hemen ayakkabıdan başlamışsınız, kara kışta karnımız ac,sokağa çıkacak halimizmi var. fırıncı yokmu fırıncıııı:D :D :D

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
hoş ve bir o kadar da faydalı konular olacağı belli. yalnız buraya değilde konu olarak açılması güzel olur.
hemen ayakkabıdan başlamışsınız, kara kışta karnımız ac,sokağa çıkacak halimizmi var. fırıncı yokmu fırıncıııı:D :D :D
ustam hemen aşşagıda olmalı bence sepeti sarkıt:p:p:p:p:p

gandalf

BozkurT
Kullanıcı
ustam 100 tl civarında olan ayakkabıyı ankara daki fabrika magzasın da gördüm o ayakkabılar pek dogaya uygun degil daha çok iş ayakkabısı türünde ancak nisanda denizlide olacagım görmek isterim onlarıda.
saygıdeğer ustam denizliye geldiğinizde haberim olsun haberleşiriz ben size
gezdiririm ayakkabı imalathanesini başımın üstünde yeriniz var buyurun gelin.

Muhittin

Kullanıcı
(maşallah)Bakınız Gandalf Üstadım birde latife yapıyorsunuz bize:) , Konuya 2 katılımcı daha iştirak etmiş olsaydı sürükleyici bir o kadarda öğretici konulara faydalı bilğilerinize erişmeye tamamiyle başlamış olcaktık:)

Üst Alt