Ins bende onu bekliyorummezar çiçeğine benziyor @Roni
ustamız gelince baksın cevap verir
Karsi kayalari sagli sollu resim ekle birde karsi tepe ile kayalarin uzerinden cekim yaptigin tarafi goreyim
Attim fotolari bakabilirmisinizKarsi kayalari sagli sollu resim ekle birde karsi tepe ile kayalarin uzerinden cekim yaptigin tarafi goreyim
Evet bir tür mezar çiçeği ama resmin net olmamasından kaynaklı tam analizi yapılamıyor. Hayvansal atığa dayalıda olabilir. Etrafta alıç ağacı var mı hiç yada yer altından çıkan daimi akan bi su gözesi? Bu rakımda bir süpriz de olabilir. Doğru görselleme ve inceleme gerek.Bu bir mezar cicegimidir
Burada k a z I olmustu metan gazi cikti taslar da etrafta degisik cicegide gorunce attim sebebi ne olabilir net fotografta cekicem su yok bu agacada hic dikkat etmedim ama etrafta agac yok kayalik dagEvet bir tür mezar çiçeği ama resmin net olmamasından kaynaklı tam analizi yapılamıyor. Hayvansal atığa dayalıda olabilir. Etrafta alıç ağacı var mı hiç yada yer altından çıkan daimi akan bi su gözesi? Bu rakımda bir süpriz de olabilir. Doğru görselleme ve inceleme gerek.