Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İşareti yönü
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Alt taraf açılmış mezar
sevgili kardeşim ustam dostum bu işareti ve kanalı çözümünü ayrıntılı olarak işareti ve anlatmak istediği bölümünde paylaşsanız konunuzun değerini dahada arttıracak katılımcı arkadaşlarımıza da güzel bir örnek olacaktır...
saygılarımla...
1. bu sunu çanağı dikkat edilirse taşın tam ortasında değil kenara yakın ve yakın taraftan kanal kayanın altına doğru mu gidiyor..?
2. ikinci resimdeki açılmış yer aynı kayadamı..? ve neresinde kanalın bitiminde mi..?
3. açılmış yerin iç kısmı tahminen ne kadar büyüklükte en boy derinlik olarak...
4. açılmış yerin yan duvarlarını giriş eşiğini tabanını ve yan duvarlarını iyi bir şekilde araştırdınız mı...
5.sunu çukurunun haricinde kayanın üzerinde bir kaç basit oymalar da var çevredeki açılmış yerlerin sayısı kadar mı.....?
6. açılmış yeriniz eğer bu kayanın altında değilse ne kadar uzaklıkta ve nasıl bir yerde ..?
7. diğer açılmış yerlerin çevresinde üstünde bulunduğu yerde başka işaretlere rastladınızmı...?
8.bu yerlerin üzerine çıkılarak 4 yönlerinin fotograflarını çekme şansınız varmı...?
9.
bu işaretin yakınında yığma tumulüs benzeri yükseklik varmı...?
10. sanki kaya kalp şeklinde düzenlenmiş gibi....geldi bana...
sormuş olduğum sorularıma cep verirseniz arkadaşlarımız ve benim bizim bilgi dağarcığımıza katkılarınızın olacağı bir gerçek...
paylaşımınız için teşekkür ederim..